Recept zoekresultatenGroene groentesalade met pesto van paprika
Delhaize logo
  • Groene groentesalade met pesto van paprikaA

Groene groentesalade met pesto van paprika

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Overig
Lunch
Groene groentesalade met pesto van paprikaA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g sugar snaps
  • 200 g broccolini
  • 100 g groene miniasperges
  • 300 g fijne bonen
  • 5 bot radijzen
  • 100 g pijnboompitten
  • 1 gele paprika
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 5 koffielepels harissa
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Sugar Snaps
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Broccolini
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Asperges | Groen-Mini
    110 gr
    36,27 €/kg
    €3,99
  • Fijne bonen
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min.

    1. Blancheer de groenten kort in kokend gezouten water en laat schrikken in ijswater zodat ze hun mooie kleur behouden.
    2. Snijd de radijzen in kwartjes en voeg ze bij de geblancheerde groenten.
    3. Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan. Laat afkoelen en voeg ze bij de groene groenten en de radijzen.
    4. Maak de pesto: snijd de gele paprika in stukken, kook gaar in kokend gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Voeg de harissa en de olijfolie toe en mix met de mixer tot een gladde pesto. Kruid bij met peper en zout.
    5. Dien de groene groentesalade op met de paprikapesto.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 231; energie (kCal): 55; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 3,4; suikers (g): 2; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 2,2; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 344,24
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vegetarisch
    Overig
    Diner
    Andere
    Lunch
    • Groene groentesalade met pesto van paprikaA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Sugar Snaps
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Broccolini
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Asperges | Groen-Mini
    110 gr
    36,27 €/kg
    €3,99
  • Fijne bonen
    Dit product is niet meer beschikbaar