Giga club sandwich
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldWinkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 2 Porties
- 4 sneetjes biokipfilet
- 4 sneetjes bio-ontbijtspek
- 1 bio-ei
- 1 biotomaat
- 10 g rucola bio
- 4 dikke sneetjes brood ‘biovolkorenbol’
- 4 el biohummus
- 2 el biomayonaise
- 1 kl bio olijfolie
- peper en zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009082100919210000
F2020060900060190000
F1993101900107900000
F2008040200321120000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Leg de speksneetjes in een antiaanbakpan, zonder vetstof. Verwarm zachtjes en verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Laat het spek op keukenpapier uitlekken zodra het mooi goudbruin is.
- Meng het ei met peper en zout. Giet het losgeklopte ei in een hete braadpan met de olijfolie. Laat het zonder om te draaien vlak stollen, net als een pannenkoek.
- Snijd de tomaat in schijfjes. Maak de sandwich: besmeer het brood met mayonaise en hummus en beleg het, naar eigen smaak, afwisselend met alle ingrediënten.
Tip: Vervang de mayonaise door mosterd en je hebt meteen een pittigere club sandwich!
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 251 kcal - Vetten: 17,6 g - Koolhydraten: 12,3 g - Vezels: 2,5 g - Eiwitten: 9,5 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009082100919210000
F2020060900060190000
F1993101900107900000
F2008040200321120000
Laad nog 4 producten