Tongrolletjes in roomsaus
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Zalmfilet | Met vel
3 × +/- 260 gr
+/-€20,28
Delhaize
Bonen | Extra fijn | Verpakt
200 gr
€1,79
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Kerstomaat | rood
250 gr
€1,99
Delhaize
Rode uien | Netje
400 gr
€1,99
Delhaize
Rucola | Rode biet
75 gr
€1,79
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Delhaize
Gepelde Pistachenoten
200 gr
€8,35
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 25 min.
Tip: Haal de zalm 30 min. op voorhand uit de koelkast voor een perfecte garing.
Toon:
Delhaize
Zalmfilet | Met vel
3 × +/- 260 gr
+/-€20,28
Delhaize
Bonen | Extra fijn | Verpakt
200 gr
€1,79
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Kerstomaat | rood
250 gr
€1,99
Delhaize
Rode uien | Netje
400 gr
€1,99
Delhaize
Rucola | Rode biet
75 gr
€1,79
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Delhaize
Gepelde Pistachenoten
200 gr
€8,35
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25