Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenForel met tartaar van zuring en salade
Delhaize logo
  • Forel met tartaar van zuring en salade

Forel met tartaar van zuring en salade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Forel met tartaar van zuring en salade

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 venkel
  • 4 ansjovisfilets
  • 1 handvol zuring
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 4 augurken
  • 2 eieren, hardgekookt
  • 1 handvol platte peterselie
  • 80 g mayonaise
  • 4 forellen
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 molsla of zakje rucola
  • 1/4 zakje jonge spinaziescheuten
  • 1/2 eetlepel boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels wittewijnazijn
  • 3 eetlepels slaolie
  • 2 slaharten
  • 1 handvol kervel
  • 1/4 bakje peulen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Appelkappertjes
    110 gr
    9,91 €/kg
    €1,09
    Afhaling vanaf 23/01
  • Zurkel | Bokaal
    180 gr
    5,50 €/kg
    €0,99
  • Sluimererwten
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Ansjovis | Reepjes | Olijfolie
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Kruid de forellen met peper en zout. Bak ze in een hete pan met een beetje olijfolie en voeg een klontje boter toe.
    2. Pel en plet de hardgekookte eieren en meng ze met de mayonaise, de yoghurt, de ansjovis, de zuring, de augurken, de peterselie en de kappertjes.
    3. Snij de komkommer, de venkel, de slaharten, de peulen en de schelperwten in stukken.
    4. Vermeng met de sla. Breng op smaak met peper, zout, olie en azijn.
    5. Dien de forellen op met de salade en de tartaarsaus met zuring.

    Kooktip

    Garneer de vis met een plakje citroen.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Belgisch
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Forel met tartaar van zuring en salade

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Appelkappertjes
    110 gr
    9,91 €/kg
    €1,09
    Afhaling vanaf 23/01
  • Zurkel | Bokaal
    180 gr
    5,50 €/kg
    €0,99
  • Sluimererwten
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Ansjovis | Reepjes | Olijfolie
    Dit product is niet meer beschikbaar