Recept zoekresultatenBouillon voor Chinese fondue
Delhaize logo
  • Bouillon voor Chinese fondueC

Bouillon voor Chinese fondue

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Bouillon voor Chinese fondueC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 glaasjes witte wijn
  • 2 blokjes kippen- of groentebouillon
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 2 kopjes water
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 feuilles laurierblaadjes
  • 1 koffielepel Worcestersaus (facultatief)
  • 1 koffielepel gehakte peterselie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Look | Netje | Bio
    100 gr
    10,50 €/kg
    €1,05
  • Laurierblaadjes
    15 gr
    90,00 €/kg
    €1,35
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min.

    1. Los de blokjes kippen- of groentebouillon op, zodat je 3 kopjes bouillon hebt.
    2. Doe daarbij het water, de witte wijn, de oestersaus, de look, de laurier, de gehakte peterselie en de saus.
    3. Breng langzaam aan de kook en giet in een fonduepannetje.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 262; energie (kCal): 63; vetten (g): 0,4; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 3,6; suikers (g): 1,7; vezels (g): 0,3; eiwitten (g): 0,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 128,39
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Chinees
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Bouillon voor Chinese fondueC

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Look | Netje | Bio
    100 gr
    10,50 €/kg
    €1,05
  • Laurierblaadjes
    15 gr
    90,00 €/kg
    €1,35