Delhaize logo
  • Bagnat tonijn

Bagnat tonijn

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Terug naar school,Kinderen
Snack
Bagnat tonijn

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 bagnat/faluche broodjes
  • peper
  • ontpitte olijven, fijngehakt
  • 4 ansjovisfilets
  • 1 hardgekookt ei
  • komkommer
  • venkelknol
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel mosterd
  • 1/2 rode paprika
  • 1 lente-ui
  • 200 g tonijn uit blik
  • 1 eetlepel mayonaise met olijfolie
  • 1 tomaat
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Pita Broodjes
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Ansjovis | Reepjes | Olijfolie
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    6 st
    0,29 €/st
    €1,75
  • Bio | Komkommer
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Meng de mayonaise en de mosterd.
    2. Laat de tonijn uitlekken.
    3. Snijd de tomaat, de paprika, de venkel, de komkommer, de lente-ui, de olijven en het ei in schijfjes.
    4. Maak de broodjes open en beleg ze met tonijn, de mayonaise en de gesneden groenten.
    5. Werk af met ansjovisfilets, ei en olijven.

    Kooktip

    Zorg voor variatie door verschillende broden (met noten, pompoenpitten, granen, spelt, …) in de diepvriezer te bewaren. Snijd de broden voor je ze invriest, zo win je tijd!

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Terug naar school,Kinderen
    Brunch
    Alle seizoenen
    Snack
    • Bagnat tonijn

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Pita Broodjes
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Ansjovis | Reepjes | Olijfolie
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    6 st
    0,29 €/st
    €1,75
  • Bio | Komkommer
    Dit product is niet meer beschikbaar