Recept zoekresultatenAvocadosla met frambozen en venkel
Delhaize logo
  • Avocadosla met frambozen en venkelA

Avocadosla met frambozen en venkel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Avocadosla met frambozen en venkelA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 venkel
  • 2 avocado’s
  • citroensap
  • 100 g raketsla
  • 100 g frambozen
  • 1 bussel koriander
  • 4 sneetjes Noors krokant brood met rozemarijn en zeezout (Sigdal)
  • 3 el wijnazijn met frambozensap taste of Inspirations (dressing)
  • 2 el el sojasaus (voor de dressing)
  • 8 el olijfolie (voor de dressing)
  • Espelettepeper (voor de dressing)

Begin met koken

  1. Snijd de venkel in schijfjes met de mandoline. Snijd de avocado’s in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Voeg de raketsla en de frambozen toe. Breek het brood in grote stukken. Voeg de takjes koriander toe.
  2. Maak de dressing: meng alle ingrediënten voor de dressing.
  3. Doe de ingrediënten in een bord, werk af met de dressing en serveer.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 967; energie (kCal): 234; vetten (g): 19,1; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 7,7; suikers (g): 4; vezels (g): 7,4; eiwitten (g): 4,4; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 627,12
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
  • Avocadosla met frambozen en venkelA