• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Het verdict van ons kritische panel over onze pasta:

Zwangere vrouwen staan stil bij wat zij én de baby in hun buik binnenkrijgen. Daarom zijn zij de ideale testers voor onze pasta. Benieuwd naar hun oordeel? Bekijk snel de video!

Voor verse pasta hoef je niet naar Italië! De pasta van Bertagni vind je in de versafdeling van je Delhaize. De ringvormige pastapakketjes worden op authentieke wijze gemaakt, gevuld, verpakt, bewaard én ze smaken alsof ze gemaakt zijn door Italiaanse kenners. Ze maken deze pasta met drie natuurlijke basisingrediënten van lokale producenten die de natuur een warm hart toedragen: tarwebloem, semola en eieren. Geen bewaarmiddelen nodig dus!

Producent Sofia verklapt het geheim van onze pasta.

Sofia zorgt samen met haar team bij Bertagni voor onze verse pasta. Maar wat maakt die zo authentiek? “Naast de ingrediënten besteden we ook veel aandacht aan het productieproces. We verkrijgen zo’n uitzonderlijke zachte pasta door maar liefst 28% verse eieren te gebruiken en het deeg verschillende keren door de klassieke pastamachine te halen.” De vulling maken ze trouwens ook zelf! Daardoor krijg jij de allerlekkerste pasta op je bord.

Koop hier je betere pasta:

Liever fast pasta of slow lasagna?

We hebben nog meer betere producten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst