• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Het verdict van ons kritische panel over onze gouda:

Zwangere vrouwen staan stil bij wat zij én de baby in hun buik binnenkrijgen. Daarom zijn zij de ideale testers voor onze gouda. Benieuwd naar hun oordeel? Bekijk snel de video!

Goudgele kaas met verse weidemelk, die heeft toch geen kleurstoffen en bewaarmiddelen nodig? Inderdaad! Daarom haalden we ze uit onze jonge gouda. Het enige ingrediënt dat voor de unieke kleur, structuur en smaak zorgt, is weidemelk. Dat maakt van Delhaize de eerste retailer op de Belgische markt met een clean label* voor het gouda-aanbod.

Weidemelk, wat is dat precies?

Weidemelk komt van boerderijen waar koeien minstens 120 dagen per jaar 6 uur per dag in de wei lopen. Er bestaat zelfs een logo dat garandeert dat zuivelproducten gemaakt zijn van weidemelk. Die melk wordt apart opgehaald en verwerkt tot dagverse zuivel zoals kaas.

 

Hoe producent Robert het recept verbeterde.

Robert is de producent van onze jonge gouda. Hij zorgt enorm goed voor deze kaas waardoor onze gouda 100% natuurlijk is. “Weidemelk is het basisproduct voor een mooie goudgele kaas. Om dat basisproduct te eren, willen we het zo natuurlijk mogelijk houden door alle overbodige kleurstoffen en bewaarmiddelen weg te laten”, vertelt hij. “We zijn dan ook extra trots dat we een natuurlijke kaas kunnen produceren met respect voor koe, boer en natuur!” Dit recept garandeert dus dat er in deze kaas alleen maar weidemelk, stremsel, melkfermenten en zout zit.

* **Een product met een clean label bevat geen bewaarmiddelen of kleurstoffen. Alle soorten gouda die onder de merknaam Delhaize verkocht worden, zijn vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen, met uitzondering van de gouda uit België (herkenbaar aan de Belgische vlag op de verpakking).

Koop hier je betere gouda

Koken met gouda? Dat kan koud én warm!

We hebben nog meer betere producten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst