• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Het verdict van ons kritische panel over ons brood:

Zwangere vrouwen staan stil bij wat zij én de baby in hun buik binnenkrijgen. Daarom zijn zij de ideale testers voor ons brood. Benieuwd naar hun oordeel? Bekijk snel de video!

Onze bakkerijafdeling is ‘goe bezig’! Want terwijl broden in het algemeen steeds meer ingrediënten bevatten die ze eigenlijk niet nodig hebben, bereiden wij onze verse broden zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen*. En zo worden ze steeds beter en beter!

Twee jaar geleden verminderden we het zoutgehalte al in 10 broden door traditioneel zout te vervangen door Posidoniazout. Dat heeft een intensere zoutkracht, zonder aan smaak in te boeten!

Bij Delhaize vind je de hele dag door vers brood. De productie gebeurt in België of op minder dan 20 km van de grens, dus we vriezen ons brood nooit in. Er liggen trouwens meer dan 55 soorten in onze rekken. Zo kun je lekker vaak afwisselen!

Net als bij de bakker komen onze broden meerdere keren per dag vers uit de oven. Of je ‘t nu ’s morgens, ’s middags of een half uur voor sluitingstijd koopt, je bent altijd zeker van vers brood. Zacht en mals vanbinnen en vooral lekker krrrrrokant!

*Met uitzondering van deze broden: glutenvrij meergranenbrood, glutenvrij wit brood, kramiek, suikerbrood, roggeverdommeke, hazelnotenbrood, koekenbrood met rozijnen en biodesembrood met olijven.

Hoe producent Tine ons natuurlijke brood maakt.

Tine is producent bij La Lorraine. Zij zorgen voor het natuurlijke brood bij Delhaize. Maar hoe krijgen ze dat voor elkaar? “We werken nauw samen met onze molenaar. Want de kwaliteit van de bloem bepaalt het karakter van het brood. Door een optimale combinatie van het juiste graan en de juiste maaltechniek krijgen we kwaliteitsbrood”, vertelt Tine. Ook gebruiken ze geen geharde vetten, maar plantaardige olie én nemen de bakkers alle tijd om het deeg te maken. Daardoor vind jij beter brood in jouw Delhaize!

Koop hier je beter brood

Broodgerechtje maken? Dat kan zout of zoet!

We hebben nog meer betere producten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst