• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR

#PuurenLichterChallenge

Wil je wat gezonder eten, maar kom je er niet toe?
Doe mee aan de 10 dagen Puur & Lichter Challenge van Pascale Naessens! 10 dagen lang ontvang je gratis recepten van Pascale Naessens voor een lekker ontbijt, eenvoudige lunch en heerlijk diner. We maken het je makkelijk en geven je boodschappenlijstjes die je meteen kan bestellen. Je mag ook inspirerende commentaren en raadgevingen van Pascale Naessens verwachten, naast interviews met Pascale Naessens en met verschillende deskundigen. Ervaar wat het is om eens 10 dagen lang low-carb te eten en voel het effect op je lichaam en geest. Vorig jaar lieten meer dan 20.000 mensen zich stimuleren door het wervende groepsgebeuren. Ideaal om je zomer energiek en gezond af te sluiten!
Schrijf je snel in op https://dossiers.hln.be/puurlichter-met-pascale-naessens/ en krijg iedere dag de recepten toegestuurd.

1. Ontdek en koop alle ingrediënten die je nodig hebt voor de eerste week van de challenge

2. Laat jou inspireren door een evenwichtig en heerlijk menu voorgesteld door Pascale Naessens

Geen zin of tijd om te koken? 
Onderstaande bereide maaltijden van Pascale Naessens helpen jou uit de nood. Speciaal voor Delhaize heeft Pascale zes kant-en-klare maaltijden bedacht, waarbij lekker en evenwichtig eten centraal staan.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst