• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Persbericht: 6 september 2017

GROTE WIJNBEURS GAAT VAN START BIJ DELHAIZE

Kortingen van 20%, 30% en 2 + 1 gratis op een selectie van meer dan 80 wijnen en bubbels

Volume actie van 1 + 1 of 3 + 3 gratis

Nieuw: Festival van premiumwijnen in oktober met kortingen tot 40%

Brussel - Van 7 tot en met 27 september organiseert Delhaize naar jaarlijkse traditie een groot wijnfeest voor haar klanten. Gedurende drie weken kunnen de klanten van Delhaize genieten van diverse interessante acties: 20% en 30% korting per fles of 2 + 1 gratis bij de aankoop van de identieke wijnen, champagnes, cava's en schuimwijnen. Hiernaast zal Delhaize wekelijks een uitzonderlijke actie houden betreffende een specifieke wijn; 1 + 1 of 3 + 3 gratis. Het is een kwaliteitvol assortiment, dat met zorg en precisie is samengesteld, bestaande uit wijnen van kleinere wijngaarden en van grote merken.

De grote wijnbeurs van 7 tot en met 27 september: kortingen op meer dan 80 wijnen en schuimwijnen

Naar jaarlijkse traditie organiseert Delhaize in de herfst een grote wijnbeurs. Voor wijnkenners en wijnsympathisanten is dit de uitgelezen kans om hun wijnvoorraad uit te breiden aan voordelige prijzen. Het is ook het ideale moment om nieuwe wijngaarden en nieuwe tendensen in de sector te ontdekken. Gedurende drie weken, van 7 tot en met 27 september, zal Delhaize een zestigtal wijnen en schuimwijnen voorstellen aan haar klanten met kortingen van 20% tot 30%, alsook de actie 2 + 1 gratis. Bovendien zal Delhaize wekelijks een uitzonderlijke actie houden van 1 + 1 of 3 + 3 gratis. Desbetreffende actie gaat van start volgende donderdag met een uitzonderlijke korting van 3 + 3 gratis op de Cordoníu Brut cava; € 34,47 bij de aankoop van 6 flessen in plaats van € 68,94.

Naast de promoties in de supermarkten, kan je ook 20 wijnen aan uitzonderlijke prijzen aankopen op de website van Delhaize; http://www.delhaize.be. Deze wijnen kunnen ook besteld worden per fles.

Het assortiment, bijzonder goed uitgebalanceerd (ook in termen van kwaliteit), omvat grote Franse appellaties, nieuwe Europese ontdekkingen en ook wereldwijnen. Of u nu fan bent van Bordeaux, wijnen uit andere Franse streken of crus uit Europa, Zuid-Afrika, Argentinië of Australië ... Er is voor ieder wat wils.

Klanten die op zoek zijn naar advies of informatie mogen zich altijd richten tot één van onze 150 wijnexperten in de supermarkt. De wijnexperten volgen professionele opleidingen om de klanten met de grootste zorg te begeleiden.

Beurs van premiumwijnen van 12 tot en met 25 oktober: 30 wijnen aan aantrekkelijke prijzen

Naast de traditionele wijnbeurs, organiseert Delhaize van 12 tot en met 25 oktober een beurs voor premiumwijnen. Op deze beurs zal de nadruk gelegd worden op wijnen van zeer hoge kwaliteit. Gedurende twee weken kunnen klanten en winkels profiteren van uitzonderlijke kortingen van 20% tot wel 40% per fles, dit op 30 prestige wijnen. Bovendien zullen deze 30 premiumwijnen al op voorhand beschikbaar zijn op de website www.delhaize.be.

Nieuwigheden uit verschillende landen

Om aan de verschillende wensen van klanten te voldoen, is Delhaize altijd op zoek naar nieuwe producten. Elke wijnaankoper bij Delhaize spendeert meer dan 20 weken per jaar in wijngaarden over heel de wereld. Dit om wijnboeren te ontmoeten en hun beste crus te selecteren. De nieuwe wijnen komen uit verschillende regio's waaronder zelf enkele minder gereputeerde streken zoals Oekraïne en Hongarije.

Vorig jaar introduceerde Delhaize voor het eerst bijvoorbeeld twee Oekraïense wijnen 'Shabo'. Vandaag is er een nieuwe wijn tot deze lijst toegevoegd, namelijk de Telti-Kurk Shabo 2016. Deze jonge heldere wijn, bestaat uit subtiele aroma's van bloemen en fruit. Hij proeft fris en biedt de smaak van een fijne minerale toets die voortkomt uit de kalkgrond waar de wijn geteelt is. Deze wijn wordt het best gedronken bij visgerechten, bij zeevruchten en zelf bij kip en kaas.

Prijs: € 5,75.

Een tweede nieuwkomer komt uit Italië, meer specifiek Venetië. De Kettmeir Pinot Bianco 2016 onthult een bloemig olfactief palet van glycine, evenals fruitige toetsen van groene appels, en is zowel persistent als delicaat in de mond.

Prijs: € 12,49.

Tijdens de premiumbeurs, die plaatsvindt van 12 tot en met 25 oktober 2017, zal Delhaize verschillende nieuwkomers aan aantrekkelijke prijzen introduceren. Enkele nieuwekomers op een rijtje:

 • Een Portugese wijn, de João Portugal Ramos Alvarinho 2016. Prijs: € 10,49 - 30% = € 7,34.
 • Eentje van de Beaujolais streek, de Saint-Amour Domaine du père Luois 2015. Prijs: € 9,99 - 30% = € 6,99.
 • Een Hongaarse wijn, de Egri Bikavér 2015. Prijs: € 6,49 - 20% = € 5,19.
 • De Spaanse wijn Taringa Monastrell 2016. Prijs: € 6,29 - 20% = € 5,03.
 • Uit de Alsace streek, de Pinot Noir Stein 2015 van Schlumberger: € 13,99 - 20% = € 11,19.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje