• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Belangrijk bericht: Terugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de producten "melamine borden en kommetjes" van het merk Hebeco niet meer te gebruiken en terug te brengen naar een verkooppunt.  Lees meer >

Nieuwe Shop&Go Plateaustraat opent vandaag haar deuren

Een proximiteitswinkel voor Gent

Gent – De nieuwe Shop&Go Jozef Plateau te Gent opent vandaag haar deuren voor de klanten. Deze opening ligt in lijn met de strategie van Delhaize België, waarvan de voortdurende uitbreiding van haar winkelnetwerk één van de belangrijkste pijlers is. Delhaize wil de consumenten een buurtwinkel aanbieden die beantwoordt aan alle moderne vereisten, alsook aan de dagelijkse behoeften van iedereen. De consument is steeds op zoek naar gebruiksgemak. Shop&Go Jozef Plateau legt de nadruk op het ‘convenience’-aspect, namelijk een goed gelegen, kleinere winkel, met ruime openingsuren en een gezellige sfeer. Het aanbod is er gevarieerd en samengesteld uit verse kwaliteitsproducten die lokaal en gebruiksvriendelijk zijn.

Altijd een Delhaize in de buurt
Shop&Go Jozef Plateau zal voor het eerst opengaan op donderdag 5 november. “Shop&Go Jozef Plateau onderscheidt zich door zijn lichtheid, de inspiratie die hij uitademt dankzij zijn ruime assortiment gezonde en kwaliteitsproducten, maar ook door de proximiteit, service en aankoopcomfort die hij de klanten aanbiedt. Wij willen dat Delhaize nog dichter bij zijn klanten staat met deze nieuwe winkel. Onze winkel beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten: we bieden een assortiment van inspirerende en kwalitatieve producten aan, waaronder snelle oplossingen, maar we spelen ook de nabijheidskaart, in alle betekenissen van het woord”, verklaart Philippe Van Geele, zelfstandige uitbater van deze Shop&Go. België en Luxemburg beschikken over een stevig netwerk van 189 Shop&Go-winkels.

Sleutelcijfers

  • 189 Shop&Go-winkels in België en Luxembourg
  • 155m² : gemiddelde oppervlakte per winkel
  • 1.250.000 klanten per week (gemiddeld)

Shop&Go biedt het beste van Delhaize
Sinds enkele jaren vragen de klanten steeds meer naar proximiteitswinkels, inclusief kleine proximiteitswinkels langs snelwegen, in stadscentra en in stations en metrohaltes. Shop&Go Jozef Plateau Gent richt zich hoofdzakelijk op klanten die onderweg zijn en praktische producten die kant-en-klaar zijn zoals broodjes, verse bereide maaltijden, sushi, tussendoortjes, vruchtensappen, koffie, croissants, enz.

Bovendien vindt de klant er basisproducten zoals in de versrayon of droge voeding: fruit, melk, pasta, ontbijtproducten, enz. Met andere woorden, de buurtbewoners kunnen er ook hun dagelijkse boodschappen komen doen.

In Shop&Go Jozef Plateau vindt de consument zo'n 2500 productreferenties, met de nadruk op vers (30% van het gamma) en gemak. Delhaize is altijd trots geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. De klant vindt er een indrukwekkend aanbod aan nationale merken en huismerken, alles van onberispelijke kwaliteit en aan de beste marktprijzen.

Lokale integratie
Shop&Go Delhaize wil zich vooral integreren in de buurt. “Deze winkel zorgt voor 6 nieuwe jobs en we proberen mensen uit de buurt te vinden om die in te vullen. We denken dat dat al een eerste stap is in de integratie in de buurt, maar deze integratie wordt concreter als onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers iedere dag contact hebben met de klanten”, voegt Philippe Van Geele eraan toe. “We werken met mensen die een passie hebben voor voeding. Ze zullen voortdurend opleidingen volgen om het beste van de moderne retailwereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van onberispelijke kwaliteit.”

Ruime openingsuren
Opdat de klanten op ieder moment hun boodschappen zouden kunnen doen, is Shop&Go 7 dagen op 7 geopend, maandag van 12u00 tot 20u, dinsdag tot zaterdag van 7u30 tot 20u en op zon- en feestdagen van 8u tot 12u.

De nieuwe Shop&Go Jozef Plateau is gelegen in de Jozef Plateaustraat 81, 9000 Gent.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst