• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

PERSBERICHT Donderdag 1 juni 2017

Shop&Go Delhaize winkel opent haar deuren in metrostation Hankar

 Nieuwe 7/7 geopende buurtwinkel

Brussel – Vandaag opent de nieuwe Shop&Go Delhaize Hankar haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervolledigen van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De consument is immers steeds meer op zoek naar gebruiksgemak. Shop&Go Hankar legt dan ook de nadruk op “convenience” dat zich vertaalt in een kleinere, goedgelegen winkel met brede openingsuren en een aangename winkelatmosfeer. Het aanbod is er gevarieerd en bestaat uit verse, kwaliteitsvolle, lokale en gebruiksvriendelijke producten.

Altijd een Delhaize in je buurt

Vandaag opent Shop&Go Hankar voor het eerst haar deuren voor het publiek. “Licht, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Shop&Go Hankar. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zegt Sevil Dogan, de zelfstandige uitbater. Met Shop&Go Delhaize Hankar is hij niet aan zijn proefstoek toe: hij opende ook al de Shop&Go-winkel Botanique.

  • Verkoopsoppervlakte: 90 m²
  • Aantal productreferenties: 2.500
  • Openingsuren: van 6u tot 24u; 7 op 7
  • Aantal medewerkers: 5

 Shop&Go Delhaize Hankar biedt het allerbeste van Delhaize

De laatste jaren is er immers een steeds groter wordende vraag van klanten naar buurtwinkels, inclusief kleine proximiteitswinkels langs autowegen, in stadscentra en in trein- of metrostations. Shop&Go Delhaize Hankar richt zich dan ook voornamelijk tot klanten “on the go” die praktische, gebruiksklare of ter plaatse te verbruiken producten zoeken, zoals broodjes, verse en bereide gerechten, sushi, tussendoortjes, vruchtensappen, koffie of croissants, tijdschriften, enz.

Daarnaast vindt de klant er basisproducten zoals in Vers als in voeding: fruit, melk, pasta, ontbijtproducten, ezv. Lokale klanten uit de omgeving kunnen hier met andere woorden ook met een gerust hart hun dagelijkse boodschappen doen.

In Shop&Go Delhaize Hankar vindt de consument zo’n 2.500 productreferenties, met het accent op vers (30% van het gamma) en gemak. Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. De klant vindt er een indrukwekkend en kwaliteitsvol aanbod aan nationale merken en huismerken, dit tegen de scherpste marktprijzen.

Lokale integratie

Shop&Go Delhaize Hankar wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert 5 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegt de uitbater hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.”

Ruime openingsuren

Om ervoor te zorgen dat klanten op elk moment hun boodschappen kunnen doen, is Shop&Go Hankar 7 dagen 7 open, van 6u tot middernacht.

De nieuwe Shop&Go Delhaize Hankar bevindt zich aan de Waversesteenweg, in het metrostation Hankar. 

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst