• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Persbericht : 11 juli 2017

Overdag parkeren de klanten – na de openingsuren de buurtbewoners

90 extra parkeerplaatsen dankzij buurtparkings Delhaize Gent Ster en Delhaize Ledeberg


Gent – Delhaize breidt haar netwerk van buurtparkings verder uit. Vanaf nu zullen de parkings van Delhaize Gent Ster en Delhaize Ledeberg deel uitmaken van het BePark-netwerk. Op die manier komen er 90 extra parkeerplaatsen vrij voor de buurtbewoners rondom deze twee winkels. In totaal heeft Delhaize nu al 8 buurtparkings en er zijn nog nieuwe projecten gepland in Antwerpen en Brussel.
Parkeerruimte op straat wordt schaarser. Eén van de nieuwe pistes voor bewoners is het voorzien van een buurtparking volgens de ‘dubbelgebruik’-formule : ’s Avonds, ‘s nachts en (deels) in het weekend kunnen buurtbewoners er hun auto’s stallen terwijl overdag de parking exclusief beschikbaar blijft voor de klanten.
Binnenkort kunnen buurtbewoners hun auto’s ook parkeren op de parking van Delhaize Gent Ster en Delhaize Ledeberg in Gent. Dit zijn de eerste buurtparkings die Delhaize openstelt in Gentse regio. Op die manier wil Delhaize de beperkte parkeerruimte in de binnenstad optimaal laten benutten. Delhaize heeft al 6 buurtparkings in samenwerking met BePark in Brussel (hoofdkantoor Delhaize, Delhaize Molière, Delhaize Chazal, Delhaize Flagey, Delhaize St-Antoine en Delhaize De Fré) en breidt dit nu uit met twee nieuwe locaties in Gent. Er zijn nog nieuwe projecten gepland in Antwerpen en Brussel.
“Het is niet toevallig dat Delhaize verder gaat in dit project. Delhaize wil een goede band hebben met alle betrokken mensen, niet alleen in onze winkels maar ook daarrond. Dit parkeerproject past perfect binnen dit engagement. Delhaize hoopt met dit project haar steentje bij te dragen om de parkeerproblematiek én de leefkwaliteit van de buurt verder te verbeteren”, zegt Denis Knoops, CEO van Delhaize.
In Delhaize Ledeberg (Driesstraat 96 9000 Gent) zullen er 40 plaatsen beschikbaar worden gesteld. In Delhaize Gent Ster (Kortrijksesteenweg 906) zijn dat er 50.
De parkings zullen toegankelijk zijn van :
 • maandag tot donderdag, van 19u30 tot 8u;
 • vrijdag 20u30 tot zaterdag 8u;
 • zaterdag 19u30 tot maandag 8u.
 
De buurtbewoners betalen een abonnement van 59 euro per maand en prijs per uur (1,3 euro). Zij beschikken dan over een badge die hen toegang geeft tot de parking. Geïnteresseerden kunnen zich richten tot BePark op de website www.bepark.eu

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje