• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Jouw boodschappen, altijd en overal
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
 • Mijn snelshopping
 • Mijn lijsten  

Yoghurt met groenten en bereidingen op basis van kokosmelk: Delhaize blijft continu innoveren

08/08/2016

Momenten van pure verwennerij met of zonder lactose!

Sinds kort heeft Delhaize 6 nieuwe variaties in haar yoghurtassortiment. Enerzijds werd de unieke en verrassende combinatie van fruit en groenten samengebracht in 3 lekkere volle yoghurts: appel-peer-komkommer, banaan-rode biet en aardbei-tomaat. En voor iedereen die op een zuivelvrij dieet is of houdt van een beetje verandering, heeft Delhaize ook goed nieuws. Vanaf nu biedt Delhaize 100% plantaardige kokosbereidingen in 3 verschillende smaken aan: natuur, aardbei en ananas met kokos. Een perfect alternatief voor de traditionele yoghurtvarianten. Een yoghurt als ontbijt of een yoghurt als tussendoortje, de hemelse nieuwe soorten van Delhaize zorgen voor momenten van oprecht plezier en pure verwennerij.

Delhaize yoghurt met fruit en groenten

De nieuwe groente-fruit yoghurts van Delhaize zorgen voor het perfecte “me-time” moment. Deze unieke combinaties die groenten en fruit samenbrengen in een volle yoghurt staan synoniem voor pure verwennerij. Iedereen kan met volle teugen genieten van deze overheerlijke en verrassende groente-fruit duo’s tijdens het ontbijt, als tussendoortje of als dessert. Het fruit zorgt steeds voor een verfrissende smaaksensatie waarbij de groente een perfecte aanvulling vormt om meer bite te geven aan de yoghurt. Delhaize biedt 3 unieke smaaksensaties aan die zeker het proberen waard zijn:

 • Appel-peer-komkommer: prijs - €1.49/ 150g

 • Banaan-rode biet: prijs - €1.49/ 150g

 • Aardbei-tomaat: prijs - €1.49/ 150g

Delhaize COCO kokosyoghurt

Puur kokoswater, kokosolie, kokosmelk en kokosmargarine, wie denkt dat hiermee het laatste woord op vlak van de kokosnoot gezegd is, heeft het mis. Kokos is zonder twijfel de trend van de laatste jaren en kan bovendien op zoveel verschillende manieren gebruikt worden. Dit alternatief voor traditionele ingrediënten wint dan ook continu aan populariteit. Delhaize heeft er deze keer voor gekozen kokosbereidingen op basis van zuivere kokosmelk op de markt te brengen. De 3 smaken zijn 100% plantaardig. Dat wil zeggen dat ze lactose-, koemelk- en glutenvrij zijn. De ideale aanvulling op het reeds bestaande yoghurtassortiment van Delhaize. COCO kan natuur gegeten worden, maar is ook heerlijk in combinatie met wat fruit en noten. Bovendien leent COCO zich ook perfect als extra smaakmaker in smoothies, als basis voor ijsjes of als topping op pannenkoeken. Een hapje COCO prikkelt de smaakpapillen en is verkrijgbaar in 3 verfrissende smaken.

 • Kokosmelk met yoghurtculturen natuur: prijs - €1.99/ 125g

 • Kokosmelk met yoghurtculturen aardbei: prijs - €1.99/ 125g

 • Kokosmelk met yoghurtculturen, kokos en ananas: prijs - €1.99/ 125g

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst