• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Belangrijk bericht: Terugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om het product "Bio Glutenfree hamburgerbroodjes 125g" van het merk Delhaize niet meer te gebruiken en terug te brengen naar een verkooppunt.  Lees meer >

Persbericht: 27 november 2017

VERKOOP "CUVEE VIRGAJESSE" VAN DELHAIZE LEVERT 2.202 EURO OP VOOR HET ZEVENJAARLIJKSE VIRGA JESSEFEESTENCOMITE

Hasselt – Maandag 27 november 2017 heeft Delhaize een cheque van 2.202 euro overhandigd aan het Comité van de Virga Jessefeesten. De Virga Jessefeesten vinden om de zeven jaar plaats en vormen een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tijdens de feesten wordt Onze-Lieve-Vrouw Virga Jesse, beschermvrouw van de stad, gevierd. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis startte de Delhaize-winkel in Hasselt met de verkoop van de "Cuvée Virgajesse" waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 2.202 flessen verkocht.

Ter gelegenheid van de Zevenjaarlijkse Virga Jessefeesten lanceerde de lokale Delhaize-winkel in Hasselt een “Cuvée Virgajesse”. Concreet ging het om een witte wijn Les Clayes graves sec 2015. Per verkochte fles zou er € 1 gaan naar de werking van het Comité van de Virga Jessefeesten. Maar liefst 2.202 flessen werden verkocht wat de totale opbrengst voor het feestcomité op 2.202 euro brengt.

Maandag overhandigde Delhaize officieel de cheque van 2.202 euro aan de het Comité van de Virga Jessefeesten. "De Virga Jessefeesten is een feestelijke evenement waar iedereen in en rondom Hasselt naartoe leeft, daar het slechts om de 7 jaar plaatsvindt. Door een speciaal wijntje aan te bieden in onze winkel, wilden we onze klanten ook thuis van de feestsfeer laten 'proeven'. De reacties van onze klanten waren lovend." vertelt Katharina Geboers, directrice van de Delhaize-supermarkt in Hasselt, trots.

Het goede doel: Het Zevenjaarlijkse Virga Jessefeestencomité

De Virga Jessefeesten vinden om de zeven jaar plaats en vormen een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tijdens de feesten wordt Onze-Lieve-Vrouw Virga Jesse, beschermvrouw van de stad, gevierd. Een feestelijke gebeurtenis in Hasselt waarbij straten worden versierd met vlaggen, bloemen en taferelen uit het leven van Maria. De editie 2017 was een groot succes en lokte tienduizenden bezoekers.

Luc Smeets, lid van het Virga Jessefeestencomité getuigt: "De Virga Jessefeesten behoren tot het cultureel en spiritueel erfgoed van Hasselt en brengen om de zeven jaar heel wat in beweging in Hasselt. Wij zijn als organiserend Comité heel dankbaar dat het bedrijfsleven dit initiatief ondersteunt. De actie om een bijzondere Cuvée uit te geven tijdens de geslaagde editie 2017 is een succes. De voorziene opbrengsten zullen besteed worden om het draagvlak bij bewoners en actoren in de stad te versterken in de aanloop naar de editie 2024. Hartelijk dank aan de Delhaize-supermarkt in Hasselt!”.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst