• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Nieuwe Shop&Go Schuman opent haar deuren

20/05/2016

Nieuwe buurtwinkel voor het metrostation Schuman

Brussel – Gisteren heeft de nieuwe Shop&Go Schuman voor het eerst haar deuren geopend voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervolledigen van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De consument is immers steeds meer op zoek naar gebruiksgemak. Shop&Go Schuman legt dan ook de nadruk op “convenience” dat zich vertaalt in een kleinere, goedgelegen winkel met brede openingsuren en een aangename winkelatmosfeer. Het aanbod is er gevarieerd en bestaat uit verse, kwaliteitsvolle, lokale en gebruiksvriendelijke producten.

Altijd een Delhaize in je buurt

Gisteren opende Shop&Go Schuman voor het eerst haar deuren voor het publiek. “Licht, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Shop&Go Schuman. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord” zegt Samir Chara, de zelfstandige uitbater.

Shop&Go Schuman biedt het allerbeste van Delhaize

De laatste jaren is er immers een steeds groter wordende vraag van klanten naar buurtwinkels, inclusief kleine proximiteitswinkels langs autowegen, in stadscentra en in trein- of metrostations. Shop&Go Schuman richt zich dan ook voornamelijk tot klanten “on the go” die praktische, gebruiksklare of ter plaatse te verbruiken producten zoeken, zoals broodjes, verse en bereide gerechten, sushi, tussendoortjes, vruchtensappen, koffie of croissants, tijdschriften, enz.

Daarnaast vindt de klant er basisproducten zowel in vers als in droge voeding: fruit, melk, pasta, ontbijtproducten, ezv. Lokale klanten uit de omgeving kunnen hier met andere woorden ook met een gerust hart hun dagelijkse boodschappen doen.

In Shop&Go Schuman vindt de consument zo’n 1500 productreferenties, met het accent op vers (30% van het gamma) en gemak. Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. De klant vindt er een indrukwekkend en kwaliteitsvol aanbod aan nationale merken en huismerken, dit tegen de scherpste marktprijzen.

Lokale integratie

Shop&Go Delhaize wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert 5 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegt Samir Chara hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.

Ruime openingsuren

Om ervoor te zorgen dat klanten op elk moment hun boodschappen kunnen doen, is Shop&Go Schuman 6 dagen op 7 open, van maandag tot en met vrijdag van 6u30 tot 20u en op zaterdag van 7u30 tot 18u.

De nieuwe Shop&Go Schuman bevindt zich in het Schuman metrostation, gelegen aan de Wetstraat in 1040 Brussel.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje