• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Nieuwe AD Delhaize Lommel opent haar deuren

02/06/2016

Nieuwe generatie buurtwinkel voor Lommel

Lommel – Na twee weken van vernieuwingswerken opent vandaag de nieuwe AD Delhaize Lommel haar deuren voor de klanten, dat in aanwezigheid van Peter Vanvelthoven, burgemeester van Lommel, Lionel Desclée, Senior Vice-President Affiliated Retail & Real Estate van Delhaize België, en Philippe en Frederic Hoeck, de zelfstandige uitbaters. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. AD Delhaize Lommel neemt zo de plaats in van de Delhaize supermarkt Lommel. De winkel werd volledig vernieuwd en de dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment in de versafdelingen werd ruim uitgebreid en vanaf nu zal AD Delhaize Lommel ook een bedieningstoog voor charcuterie en kazen hebben. In de totaal vernieuwde beenhouwerij zal de slager dagelijks zorgen voor een ruim assortiment in vers vlees. De winkel is 7 dagen op 7 open, ook op zon- en feestdagen. Met andere woorden, in de nieuwe AD Delhaize Lommel staat de klant elke dag centraal.

Van l. naar r. : Frederic Hoeck, de zelfstandige uitbater, Peter Vanvelthoven, burgemeester van Lommel en Lionel Desclée, Senior Vice-President Affiliated Retail & Real Estate van Delhaize België.

Altijd een Delhaize in je buurt

Om de nodige vernieuwingswerken te kunnen uitvoeren werd de supermarkt Delhaize Lommel gesloten van 15 mei tot 1 juni om vandaag als AD Delhaize Lommel opnieuw de deuren te openen voor het publiek, in het bijzijn van burgemeester van Lommel, Meneer Peter Vanvelthoven. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van AD Delhaize Lommel. Met deze vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord”, zegt de Familie Hoeck.

Zij zijn geen onbekenden van Delhaize aangezien zij al Delhaize-winkels uitbaten in Mol, Herselt en Lier.

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe AD-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Het is immers duidelijk dat klanten weer op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en gemak, wanneer zij winkelen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht want "goed kopen, goed eten" betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van eenieder.

AD Delhaize Lommel biedt het allerbeste van Delhaize

Enkele nieuwigheden in de winkel springen inderdaad meteen in het oog. Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen beland je in de nieuwe afdeling fruit en groenten. Hier vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten en dit tegen de scherpste marktprijzen.

Ook in de vernieuwde beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. AD Delhaize Lommel biedt ook een ruime keuze aan charcuterie en gevogelte en een nog groter assortiment vlees. Net zoals in de andere winkels van Familie Hoeck zal er in AD Delhaize Lommel gewerkt worden met een charcuterietoog en een beenhouwerijatelier waar een team van artisanale beenhouwers dagelijks vlees van superieure kwaliteit versnijdt. “Onze medewerkers staan nu in de hele regio paraat om te leveren waar Delhaize voor staat: “goed kopen, goed eten”, vertellen de zelfstandige uitbaters.

In de visrayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren). Bij Delhaize wordt alle vis duurzaam gevangen.

Ook de bakkerij-afdeling kreeg een hele restyling. De hele dag door worden ter plaatse vers brood en koeken gebakken in een open werkplaats die een persoonlijk contact met de klant aanmoedigt. “Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds.

Op de vernieuwde wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Het meubel «Foodpairing» helpt hem bovendien om eenvoudig de juiste wijn te kiezen voor bij zijn gerechten. “De nieuwste trends hebben we ook in huis: wij bieden een vernieuwd assortiment gins en whisky’s aan,” zegt de Familie Hoeck.

Lokale integratie

AD Delhaize Lommel wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert 25 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegen de uitbaters hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.”

Feestelijke heropening met Cuvée Lommel

Met de opening van AD Delhaize Lommel voorzien we ook meteen een eigen wijn, speciaal gebotteld voor Lommel. De “Cuvée Lommel” zal vanaf nu in de winkel te koop zijn, waarvan per fles telkens 1 euro aan de Lommelse vereniging St. Vincentius zal geschonken worden. Er wordt gestart met een oplage van 1200 flessen maar dit aantal kan indien nodig nog uitgebreid worden. Bovenop deze actie hebben de inwoners van Lommel een eerste lokale folder ontvangen met tal van acties om van onze opening een feest te maken”, zegt de Familie Hoeck. “Iedereen is van harte welkom.”
 

De nieuwe AD Delhaize Lommel bevindt zich op Einde 7, 3920 Lommel.
De openingsuren van de nieuwe AD Delhaize Lommel zullen ook uitgebreid worden en zien er als volgt uit:

 • Maandag : 13.00 - 20.00 u

 • Dinsdag : 08.00 - 20.00 u

 • Woensdag: 08.00 - 20.00 u

 • Donderdag : 08.00 - 20.00 u

 • Vrijdag : 08.00 - 20.00 u

 • Zaterdag : 08.30 - 19.00 u

 • Zondag : 08.30 - 13.00 u

 • Feestdag: 08.30 - 13.00 u

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje