• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Nieuwe AD Delhaize Dok Noord opent haar deuren

11/05/2016

Delhaize rondt de kaap van 600 zelfstandige Delhaizewinkels

Gent – Op 12 mei 2016 opent de nieuwe AD Delhaize Dok Noord haar deuren voor de klanten. Dit is een unieke gebeurtenis voor Delhaize aangezien het winkelnetwerk nu de kaap rondt van 600 zelfstandige Delhaizewinkels. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten.

136 jaar – zolang is het geleden dat de eerste zelfstandige Delhaizewinkel zijn deuren in 1880 opende in België en meer bepaald in Tintigny, in de provincie Luxemburg. Sindsdien is het netwerk van zelfstandige winkels bij Delhaize alleen maar uitgebreid. De zelfstandige uitbaters van Shop&Go, Proxy Delhaize en AD Delhaize hebben doorheen de jaren meegewerkt aan het succes van Delhaize. Dankzij hun dynamiek en flexibiliteit, de sterke band met de lokale gemeenschap en hun ondernemerschap weten ze hoe ze een succesvolle winkel kunnen uitbaten. In veel opzichten zijn ze dan ook een voorbeeld voor andere winkels. “De kracht van Delhaize zit hem in de unieke samenwerking tussen Delhaize en zijn zelfstandige uitbaters. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking in de toekomst even succesvol zal zijn en wil dan ook de uitbaters van al onze 600 winkels van harte bedanken voor hun trouw en bijdrage aan het succes van Delhaize”, zegt een trotse CEO van Delhaize België, Denis Knoops.
 

Altijd een Delhaize in je buurt

Het is zover. Op 12 mei 2016 opent, AD Delhaize Dok Noord voor het eerst haar deuren voor het publiek. “Met deze totaal vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen” zeggen Dominique De Loof en haar zoon Louis De Bel, de zelfstandige uitbaters. “We zijn ervan overtuigd dat de winkel snel zijn plaats zal veroveren in dit vernieuwde bruisende stadsdeel.

De nieuwe AD Delhaize Dok Noord bevindt zich in het nieuwe koopcentrum Dok Noord, op site van de vroegere ACEC fabrieken. In de nieuwe winkel vindt de klant een zeer uitgebreid aanbod van zowel nationale merken als Delhaize producten. De winkel is open op maandag van 12 tot 20u, van dinsdag tot en met zaterdag van 8 tot 20u. Zelfs op zon- en feestdagen is de winkel open van 8 tot 13u. Net als in alle andere Delhaizewinkels kan de klant ook hier rekenen op de gekende service en kwaliteit van Delhaize én dit tegen scherpe prijzen. Ook hier kan de klant met zijn plus-kaart punten sparen en deelnemen aan de talrijke acties van Delhaize.
 

Uiteraard vindt de klant ook het beste wat Delhaize te bieden heeft terug in deze winkel:

Lekker vers brood, heel de dag door

Bij Delhaize hebben de klanten de keuze uit tientallen soorten vers brood: artisanaal, klassiek of biobrood. Voor ieder wat wils dus! Naast een uitgebreid aanbod garandeert Delhaize haar klanten ook vers brood op ieder moment van de dag. Alle artisanale en biobroden worden ter plaatse gebakken. Reden te meer om uw brood bij Delhaize te kopen!

Fruit en groenten

In de afdeling fruit en groenten vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten en dit tegen de scherpste marktprijzen. Een groot deel van het gamma groenten en fruit is ook reeds gewassen en gesneden te verkrijgen. En de klant vindt er ook een mooi aanbod terug van biofruit en groenten.

Bedieningsstand charcuterie

Uniek in deze winkel is ook de bedieningsstand van de charcuterie waardoor de klant een zeer ruime keuze heeft en nog beter bediend kan worden.
 

Self traiteur

Bij de traiteurdienst vindt de klant zowel koude als warme schotels die onmiddellijk gegeten kunnen worden of enkel nog even moeten worden opgewarmd. Ideaal voor wie niet veel tijd heeft om te koken of voor wie in de buurt woont en een lekkere, hapklare lunch wil.

Delhaize is dé wijnspecialist

De wijnafdeling van Delhaize geniet een uitstekende reputatie en terecht. De klant vindt er immers de lekkerste wijnen voor elk budget en elke gelegenheid, mooi gepresenteerd en gesorteerd volgens herkomst. Voortaan vindt de klant een aantal wijnen afgestemd op specifieke gerechten en het moment waarop de wijn wordt gedronken. En dankzij het vernieuwd wijnetiket vinden de klanten naast de klassieke gegevens over oorsprong, druivensoort en wijnjaar ook informatie over wijnaroma’s en –smaken.

Breed assortiment

AD Delhaize Dok Noord biedt een breed assortiment aan van 12000 producten. Niet alleen de nationale merkproducten zijn aanwezig, maar ook de bekende Delhaize merken (Delhaize, 365, taste of Inspirations, Bio, Eco en FairTrade) met steeds de beste kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Het assortiment zal in de toekomst nog aangepast kunnen worden op basis van specifieke vragen van klanten.

Lokale integratie

Delhaize wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert 23 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegen Dominique De Loof en haar zoon Louis De Bel, de zelfstandige uitbaters hier aan toe.

AD Dok Noord bevindt zich in Dok Noord 7/004 te 9000 Gent.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje