• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Verkoop Cuvée Sint-Niklaas van Delhaize-Supermarkt Waasland levert 1.200 euro op voor vzw De Klokke

25/03/2016

Sint-Niklaas – Vandaag heeft Delhaize een cheque van 1.200 euro overhandigd aan vzw De Klokke. In oktober 2015 startte de verkoop van de allereerste Cuvée Sint-Niklaas waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 1.200 flessen verkocht.

Om de heropening van de Delhaize-supermarkt Waasland feestelijk in te zetten, lanceerden Delhaize en de Stad Sint-Niklaas in oktober 2015 samen voor de eerste keer een Cuvée Sint-Niklaas. Per verkochte fles zou er €1 gaan naar de werking van De Klokke. Maar liefst 1.200 flessen Las Puertas-Chardonnay werden verkocht wat de totale opbrengst voor de De Klokke op 1.200 euro brengt.

Vandaag overhandigde Delhaize officieel de cheque van 1.200 euro aan de De Klokke, gevestigd aan de Abingdonstraat.

Met de lancering van de speciale Cuvée Sint-Niklaas willen Delhaize en de stad Sint-Niklaas hun lokale samenwerking verder versterken maar tegelijkertijd werd er ook een goed doel aan deze lancering gekoppeld. En dat is meer dan gelukt.

Het is mooi om te kunnen meehelpen bij het bouwen aan de bouwsteen van hun geluk”, vertelt Hendrik Gijsemans, directeur van supermarkt Waasland.

Vzw De Klokke

Gezinsvervangend tehuis De Klokke uit Sint-Niklaas vangt personen met een beperking en zorgt ervoor dat de persoon met een beperking zoals ieder ander mens kan wonen, werken en plezier maken. Met de opbrengst van de Cuvée Sint-Niklaas wil de organisatie een nieuwbouw neerpoten met aangepaste woongelegenheden voor personen met een verstandelijke beperking.

Bob Lenssens, directeur van vzw De Klokke is alvast erg tevreden: “Naast het aangenaam winkelen en het klantvriendelijk opvangen van onze bewoners, is het erg positief dat supermarktketen Delhaize meebouwt aan de huisvesting voor personen met een beperking.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst