• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

De Belgen zijn klaar voor het EK, en Delhaize ook!

07/06/2016

5 trends rond eten en drinken tijdens de hoogmis van het voetbal

Brussel – Nog enkele nachten slapen en dan is het moment aangebroken waarop iedereen al maanden wacht : de start van het Europees kampioenschap voetbal. Iedereen hoopt dat onze jongens ver zullen geraken in het toernooi en uiteindelijk de beker mee naar huis zullen brengen. Eén ding is zeker : de supporters zullen geen honger of dorst hebben voor, tijdens en na de match. Naast de klassiekers die populair blijven, ziet Delhaize volgende trends al opkomen.

Alternatieven voor pils

Voetbal kijken en bier komen vaak samen in één zin voor. De klassieke pils is en blijft dan ook de favoriete drank van de voetbalsupporter. Maar ook de liefhebber van wijn of speciale bieren zal aan zijn trekken kunnen komen. Zo bieden we drie wijncubis aan in de Belgische driekleur en zijn er verschillende nieuwe speciale bieren om de bieramateur te bekoren zoals Wild Jo en Mr. Rock. Fans van bubbels en rosé zullen ook hun gading vinden bij Delhaize. Daarnaast vind je ook de Devil’s Collection van Casillero Del Diablo in het assortiment.
 

  • Rosé, Appellation Côtes du Rhône Contrôlée, 16.45€/3l

  • Wit, Appellation Bordeaux Contrôlée, 16.45€/3l

  • Rood, Appellation Bordeaux Contrôlée, 16.45€/3l

Barbecue last minute

Laat ons hopen dat juni en juli ons enkele mooie en zonnige dagen oplevert zodat we naar gewoonte ons barbecuestel kunnen bovenhalen. Geef toe, wat is er gezelliger dan een lekkere barbecue met vrienden, familie of buren voordat de match begint. Smaakmakers zijn ongetwijfeld onze gourmethamburgers en ons voorgebakken barbecuevlees voor de barbecue-amateurs onder ons. Ook alle attributen zoals houtskool, kruiden en barbecuetangen vind je in je favoriete winkel.
 

Alternatieve snacks

Toegegeven, de Belg haalt nogal snel chips en nootjes boven tijdens een voetbalmatch. Altijd lekker uiteraard, maar als je een gezondere snack zoekt dan is er niets lekkerder dan een potje hummus waarin je kan dippen met stukjes groenten (wortel, selder, ...) of stukjes toast. Ook gedroogd fruit of nootjes kunnen als alternatief geserveerd worden.

Large pizza

Focus op de match, zoveel is duidelijk. Maar iedereen zal ook honger hebben. Voor dit soort van gevallen heeft Delhaize de oplossing : de large pizza. Snel even de oven in en iedereen kan er weer tegenaan voor de tweede helft. Onze familiepizza met natuurdesem en olijfolie wordt bereid met respect voor de Italiaanse traditie: met deeg dat 24 uur gerust heeft, verse ingrediënten en gebakken in de houtoven. Deze pizza is tegelijk zacht en krokant en is dankzij zijn superhandige rechthoekige formaat gemakkelijk te delen. (460 gr – 5,99 €)

 

Alle ingrediënten last-minute voor een geslaagde match

“De beste feestjes zijn degene die niet voorzien waren”. Dus als je last minute nog enkele vrienden of buren optrommelt, dan ben je zeker dat je bij Delhaize alles kan vinden voor het perfecte ontvangst. Naast de gebruikelijke openingsuren van onze supermarkten zijn veel van onze zelfstandige Proxy Delhaizes, AD Delhaizes en Shop&Go’s vroeger en laten open en meestal zelfs op zondag. En uiteraard vind je er alle ingrediënten voor de perfecte match – van drank, over vlees en groenten tot zelfs ijsblokjes voor de cocktails.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst