• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Street Food duikt op bij Delhaize

12/09/2016

3 nieuwe hotdogs: Berlin, New York en London style!

Street food is trendy maar niet altijd zo goed. Behalve bij Delhaize. Want als Delhaize innoveert, worden alle middelen aangewend om heerlijke producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Met haar nieuwe 'strEAT food'-gamma nodigt Delhaize haar klanten uit op een culinaire reis door Londen, Berlijn, New York, Hong Kong, Bangkok, Mexico en nog enkele bestemmingen. Geniet vanaf vandaag van een lekkere hotdog en op het einde van de maand van een bao bun… Heerlijk!

Na het succes van de Butcher’s burgers (Angus, Limousin en Iberico) en pulled pork/beef breidt Delhaize haar street food-gamma met enkele nieuwe producten uit. Ze hebben een erg stedelijke toets en dragen de naam 'strEAT food'. Vanaf september zullen immers kwaliteitsvolle worsten en hotdog broodjes hun intrede doen in de winkelrekken van Delhaize. Daarnaast wordt het aanbod vanaf oktober uitgebreid met zes traiteurschotels die regelrecht uit de beste food trucks lijken te komen. Liefhebbers zullen in hun nopjes zijn!

Hotdogs zoals in Londen, Berlijn of New York en biobroodjes

De hotdog is het ontegensprekelijke symbool van street food. Iedereen heeft wel eens van een gerookte worst gesmuld na een concert, op reis of op een evenement in openlucht? Simpel, smakelijk, makkelijk te verorberen én erg leuk: jong en oud houden van hotdogs. Voor haar nieuwe gamma hotdogworsten, die je in de charcuterierayon vindt, heeft Delhaize zich laten inspireren door drie trendy wereldsteden waar momenteel street food erg hoog aangeschreven staat: Londen, Berlijn en New York. De worsten worden gemaakt volgens de regels van de kunst, met traditionele recepten voor een unieke en innovatieve smaak. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het vlees. De worsten worden van een mengeling van varkens- en rundsvlees gemaakt om er meer smaak aan te geven. Het vlees wordt natuurlijk gerookt, wat de worst een echte 'knack' geeft.

 • Hotdog - Berlin style: een gerookte varkens- en rundsworst met curry en gefrituurde ui.

 • Hotdog - New York style: een gerookte varkens- en rundsworst met mosterd en ketchup.

 • Hotdog - London style: een gerookte varkens- en rundsworst met bacon en cheddar.

Prijs: € 3,49 voor drie worsten (255g)

Biobroodjes van De Trog, speciaal voor ontwikkeld voor hotdogs

Er is ook een heerlijk hotdogbroodje ontwikkeld, speciaal voor Delhaize, voor bij deze nieuwe worsten. Dit heerlijk zachte, subtiel gekruide broodje wordt artisanaal gemaakt. Voor de bereiding van het deeg hebben de meester-patissiers zorgvuldig ingrediënten van eerste kwaliteit geselecteerd. Een trage kneding en lange rust- en rijstijd zorgen voor een unieke smaakervaring. Om tot deze authentieke smaak te komen, gebruiken de bakkers oude technieken zoals 'poolish' (water- en bloemmengeling die gedurende 24 uur fermenteert) die het broodje meer structuur en een intenser aroma geeft. Als kers op de taart zijn deze broodjes bio. Enkel opwarmen, openen, beleggen en... smullen maar!

Prijs: € 2,49 voor 4 x 50 g

Hotdog wedstrijd

In het kader van de deze lancering organiseert Delhaize een wedstrijd voor haar klanten. De hoofdprijs: een hotdog party (voor 15 personen) die van A tot Z door Delhaize geregeld wordt. Een dag om met familie en vrienden van te genieten. Met een sympathieke kok die de boodschappen doet en alles ter plaatse klaarmaakt. Met een echte hotdog-kar voor de echte belevenis. En uiteraard met recepten om van omver te vallen! Hoe deelnemen? 1. Neem een selfie in je favoriete Hot Dog Spot! 2. Post en tag de foto met #delhaizehotdogspot op de facebookpagina van Delhaize, op Twitter of op Instagram.

De wereld rond met foodtrucks, van thuis uit

Delhaize wil hier niet stoppen en breidt haar 'strEAT food' gamma binnenkort uit met traiteurschotels om duimen en vingers bij af te likken. Je hoeft je dus niet meer uit te sloven in de keuken of op zoek te gaan naar de meest exotische ingrediënten. Chinese Bao Bun, Griekse Durum, Burger de luxe, Mexicaanse taco… er werden zes recepten gekozen die het meest representatief zijn voor de wereld van street food. Deze heerlijke gerechten zijn samengesteld volgens herkenbare recepten met authentieke ingrediënten. Meer hierover eind september!

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje