• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Persbericht: 13 december 2017

NIEUWE DELHAIZE SHOP&GO AAN Q8 GEOPEND

Buurtwinkel van 125 m² met ruime parking aan Q8-tankstation

Sint-Truiden – Vandaag is een nieuwe Delhaize shop&go geopend aan het Q8-tankstation I.Z. Schurhovenveld in Sint-Truiden. Q8-klanten kunnen vanaf nu dus veel uitgebreider winkelen. De nieuwe Delhaize shop&go biedt namelijk de keuze uit een ruim aanbod aan verse, kwaliteitsvolle producten.

Veel meer dan een tankstation

De opening van shop&go Sint-Truiden past in de strategie van Delhaize België en Q8 om extra service te bieden aan hun klanten: makkelijk bereikbare buurtwinkels die voldoen aan alle moderne eisen en aan de dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De bedrijven spelen hiermee in op de steeds groter wordende vraag van klanten naar buurtwinkels, inclusief kleine proximiteitswinkels langs autowegen, in stadscentra en in trein- of metrostations.

“Q8 stelt alles in het werk om zijn klanten een complete winkelervaring aan te bieden, dit in en rond de stations. Daarom kunnen klanten bij ons meer dan enkel tanken. Zo kunnen ze snel boodschappen doen, een hapje eten of rustig even ontspannen”, vertelt Katia Van Bouwel, Head of Brand and Corporate Communications bij Kuwait Petroleum Belgium.

Aanbod voor onderweg

De nieuwe Delhaize shop&go is gericht op de Q8-klanten die onderweg snel verse, kwalitatieve producten willen oppikken. “We bieden praktische, gebruiksklare of ter plaatse te verbruiken producten zoals versgebakken, belegde broodjes en bereide gerechten aan. Maar ook 350 verse producten zoals fruit en groenten en basisproducten zoals melk, pasta en ontbijtproducten", vertelt Stjepanovic Bozenko, de zelfstandige uitbater. Het totale aanbod omvat ongeveer 1.850 producten – waaronder ook Lotto-spelen, Nespresso-koffie en Panos - in een ruime winkel van 125 m2. Delhaize garandeert zijn klanten ook op elk moment van de dag vers brood. Al de broden worden namelijk ter plaatse gebakken.

Q8 Liberty Card

De Q8 Liberty Card is de tankkaart van Q8 voor bedrijven. Met deze kaart krijgen zij een mooie korting in alle tankstations van Q8, Q8 easy en Tango in de Benelux. Houders van de Q8 Liberty Card krijgen altijd korting op de officiële brandstofprijs.

PRAKTISCHE INFO:

Q8 station met shop&go Sint-Truiden

IZ Schurhovenveld 3010, 3800 Sint-Truiden

Openingsuren:
De winkel is 7 dagen op 7 open: op maandag tot en met vrijdag van 5u tot 22u en op zon- en feestdagen van 7u tot 22u.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst