• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Persbericht: 11 januari 2018

PROXY LEMBEKE KLANTVRIENDELIJKSTE PROXY DELHAIZE-WINKEL

Lembeke - Delhaize Proxy Lembeke werd verkozen tot klantvriendelijkste Proxy Delhaize-winkel van het land. Deze zelfstandige winkel aan de Vaartstraat 79 in Kaprijke wordt uitgebaat door Stéphanie Standaert en Gregory Dellaert. Met de opening van de nieuwe Proxy Delhaize in Lembeke stapte het jonge koppel (beide 30 jaar) twee en een half jaar geleden in het Delhaize-avontuur.

Mystery shoppers

Voor het vierde jaar op rij reikt Delhaize de prijs van klantvriendelijkste zelfstandige Delhaize-winkel uit. In een tijdspanne van een jaar bezoeken mystery shoppers enkele malen de zelfstandige Delhaize-winkels. De wedstrijd ‘Klantvriendelijkste Delhaize’ wordt zowel voor AD-, Proxy- als shop&go-winkels georganiseerd. Bij ieder bezoek quoteren de mystery shoppers de winkel op een vijftigtal criteria, gaande van het eerste contact met winkel, zoals de parking en het onthaal, de netheid van de rayons, de beschikbaarheid en versheid van de producten tot het kassamoment. De totaalscores van de verschillende bezoeken worden opgeteld en de winkel met de beste score wordt uitgeroepen tot klantvriendelijkste Delhaize-winkel van het land. Dit jaar ontvangt Proxy Delhaize Lembeke deze befaamde prijs. AD Delhaize Aunoi en shop&go Delhaize Bastogne winnen voor de twee andere winkelformules.

Onderwijzeres en zelfstandige slager worden winkeluitbater

In mei 2015 opende Proxy Delhaize Lembeke voor het eerst haar deuren voor het publiek. Met deze nieuwe winkel beschikken de inwoners en omwonenden van Lembeke over een buurtwinkel die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. Stéphanie Standaert en Gregory Dellaert, beide 30 jaar, baten de winkel sinds twee jaar en half uit. Stéphanie was vroeger onderwijzeres en Gregory baatte een zelfstandige slagerij uit. “Vanuit mijn achtergrond als slager ontwikkelde ik de passie voor het product. Samen met mijn echtgenote wilden we erg graag een eigen versmarkt openen. Stéphanie en ikzelf houden immers beiden van lekker eten. Op een dag kregen we een telefoontje met het voorstel een Proxy Delhaize-winkel te openen. We werden meteen aangetrokken door de Proxy-formule van Delhaize, waar kwaliteit en versheid van de producten centraal staan. Uiteraard geniet Delhaize ook van een bepaalde uitstraling” vertelt Gregory.

Stéphanie en Gregory zijn erg trots de prijs van klantvriendelijkste Proxy Delhaize-winkel in ontvangst te mogen nemen: “We zijn erg opgetogen dat uit 231 Proxy Delhaize-winkels onze Proxy-winkel werd uitgekozen. Toen we vernamen dat we de prijs in de wacht hadden gesleept, vielen we uit de lucht. Totaal onverwacht. We dachten niet dat het zo snel ging gaan. De wedstrijd was een goede stimulans om ons elke dag opnieuw in te zetten voor onze klanten en ons beste beentje voor te zetten. Steeds werden de scores van het rapport voorgelegd aan onze werknemers. Aandachtspunten werden meteen onder de loep genomen. Het is een mooie bekroning voor het harde werk en de inzet van onze medewerkers. Om onze klanten nog extra in de bloemetjes te zetten, organiseren we 20 en 21 januari een speciaal event.”

PRAKTISCHE INFO:

Adres:
Proxy Delhaize Lembeke Vaartstraat 79, 9971 Kaprijke

Openingsuren:
Proxy Delhaize Lembeke is open van maandag van 13u tot 18u30, van dinsdag tot vrijdag van 8u tot 18u30, op zaterdag van 8u tot 18u en op zondag van 8u tot 12u.

Download hier de afbeeldingen

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst