• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info

Persbericht: dinsdag 5 december 2018

DELHAIZE ZET EINDEJAARSPERIODE FEESTELIJK IN MET OPENING “ATELIER DELHAIZE” POP UP

Primeur - Pop-up in de Gulden-Vlieslaan in Brussel brengt eindejaarsinspiratie tot bij de mensen
Proef en beleef dé eindejaarsproducten en recepten samen met Sofie Dumont, Seppe Nobels, Manuel Wouters en Jeroen De Pauw

Brussel – Van 7 tot en met 23 december kan iedereen inspiratie opdoen en eindejaarsproducten en bereidingen proeven in de gloednieuwe Atelier Delhaize pop-up in de Guldenvlieslaan 26 in Brussel. Gedurende 17 dagen kunnen geïnteresseerden deelnemen aan workshops met bekende chefs zoals Sofie Dumont, Seppe Nobels en Jeroen De Pauw. Meester-mixologist Manuel Wouters zorgt voor lekkere en verrassende cocktails. Bezoekers kunnen tijdens de week en in het weekend ook genieten van enkele feestelijke gerechten en creaties. Kortom, inspiratie en magie zullen de ingrediënten zijn van een lekker en feestelijk eindejaar bij Delhaize.

Elk jaar haalt Delhaize alles uit de kast om de klanten te verrassen en te inspireren voor een lekker, gezellig en smakelijk eindejaar. We laten dan ook niets aan het toeval over, en dit jaar steekt Delhaize nog een tandje bij. Begin september nodigden we 100 Belgen uit voor een pré -eindejaarsdiner, en stelden ze één vraag: “Waar dienen de feesten voor? ”. Op basis van alle antwoorden deden we heel wat inspiratie op om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Onze aankopers zorgen voor de beste producten, onze winkels zijn klaar om de klanten te bedienen en via verschilllende manieren informeren en inspireren we onze klanten. Als kers op de taart brengt Delhaize dit jaar de inspiratie tot bij de mensen zelf op één verrassende locatie: Atelier Delhaize.
Meer dan twee weken lang ontdekken de aanwezigen het beste van wat Delhaize te bieden heeft voor de eindejaarsfeesten. En dat doen we niet alleen. We hebben enkele van de beste chefs onder de arm genomen die via workshops de aanwezigen stap voor stap zullen tonen hoe ze lekkere en verrassende gerechten tevoorschijn kunnen toveren op de feesttafel. Niemand minder dan Sofie Dumont, Jeroen De Pauw, Seppe Nobels en Manuel Wouters zullen het beste van zichzelf geven en de mensen tijdens workshops tips en tricks meegeven voor een geslaagd eindejaar. Sofie concentreert zich op een kidsproof eindejaarsmenu, Jeroen leert je hoe je de perfecte kreeft kan maken, Seppe helpt je om een vegetarische maaltijd te bereiden en Manuel zorgt voor verrassende cocktails.

Wat mogen de mensen concreet verwachten ?

  • Elke weekdagochtend kunnen mensen terecht voor een lekker ontbijt aan de democratische prijs van 4 euro. Ook op zondag ligt de focus op gebak met een tearoom.
  • Elke vrijdag zijn mensen welkom voor een afterworkparty met een lekker glaasje, apero-hapjes en een streepje muziek, wederom voor een democratische prijs
  • Op zaterdag zullen er oesters en andere zeevruchten worden aangeboden.
  • Daarnaast worden er gedurende deze periode verschillende workshops georganiseerd onder leiding van onze chefs. Mensen dienen zich hiervoor in te schrijven via de website https://www.delhaizemagazine.be/nl
Adres: Atelier Delhaize pop-up – Gulden-Vlieslaan 26 in 1050 Brussel Meer info over openingsuren, programma en workshops op www.delhaizemagazine.be Naast producten, recepten en inspiratie zet Delhaize ook alles op alles om de feesten voor de klanten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Uiteraard is de feestelijke editie van Delhaize Magazine ook dit jaar van de partij. Daarnaast lanceert de supermarkt een website waar de klanten feestelijke producten kunnen reserveren. Die kunnen ze dan op de vooravond van de feestdagen met een gerust hart gaan afhalen in hun favoriete winkel. Ook het personeel in de winkels staan klaar om de klant te helpen met specifieke vragen met betrekking tot eindejaarsproducten. Tenslotte is er extra aandacht voor het online bestellen en laten thuisleveren voor klanten die niet altijd de tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan.

Download hier de afbeeldingen

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 84 51

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 83 16

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Eind februari 2019 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw 777 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be, zowel via pick-up points als homedelivery. Delhaize biedt een ruim assortiment aan met meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen competitieve prijzen. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. Delhaize België, dat in 2018 een omzet verwezenlijkte van meer dan 5 miljard euro en in België een marktaandeel had van 24%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een mondiale retailgroep die actief is in 9 landen en ongeveer 372.000 werknemers telt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt ruim 6.769 winkels waar meer dan 50 miljoen klanten elke week over de vloer komen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst