• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Persbericht: 6 november 2017

Delhaize lanceert haar eigen mediaregie

Delhaize beschikt overtalrijke interessante communicatiekanalen voor haar leveranciers, en al zeker als we weten dat er elke week maar liefst 5 miljoen klantbezoeken in de Delhaizewinkels plaatsvinden. Ook de leveranciers hebben dit opgemerkt en er is dan ook een stijgende vraag van hen om meer zichtbaar te zijn op deze kanalen.

Delhaize lanceert nu officieel MMD (Media Marketing Delhaize), haar eigen mediaregie. MMD biedt haar adverteerders een volledige communicatiedienst (360° marketing) aan om een antwoord te bieden op hun marketingdoelstellingen en hun consumenten doelgericht te bereiken. De MMD-catalogus stelt meer dan 50 communicatietools voor om een merk zichtbaarheid te geven via 5 verschillende mediapolen (online, offline, instore, CRM, data).

MMD heeft officieel haar lancering aangekondigd tijdens een showcase waarbij meer dan 160 vertegenwoordigers van 80 FMCG merken aanwezig waren.

Eén van de laatste acties van MMD was bijvoorbeeld de promotie rond het sappenassortiment “Naked”. Concreet werd er een simulatie van de verpakking van vers fruitsap “ingelegd” (versnijding van een simulatie van de verpakking, waarbij het bovenste deel op de buitenkant van de frigodeur is gekleefd en het andere deel er recht tegenover aan de binnenkant hangt) in alle supermarkten van Delhaize.

Ontdek de verschillende aangeboden diensten en het team in de MMD-catalogus.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje