• Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
RED05, RED10 en RED20: Profiteer nu van korting met de promocodes RED05, RED10, RED20! Zie de voorwaarden onderaan de homepagina.  

Persbericht: Donderdag 30 augustus 2018

NIEUWE PROXY DELHAIZE MARIUS RENARD OPENT HAAR DEUREN

Nieuwe generatie buurtwinkel voor Anderlecht

Anderlecht – Op woensdag 30 augustus opent de nieuwe Proxy Delhaize Marius Renard haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Marius Renard staan de klant en beleving centraal.

Altijd een Delhaize in je buurt

Op 30 augustus opent Proxy Delhaize Marius Renard voor het eerst haar deuren voor het publiek. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Marius Renard. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen meneer & mevrouw Shehu, de zelfstandige uitbaters.


Proxy Delhaize Marius Renard in enkele cijfers

  • 14 medewerkers
  • 755 m² verkoopoppervlakte
  • 45 parkeerplaatsen
  • 9000 producten
  • 4 kassa’s


Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht, want “Mee met ’t leven” betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van elke klant.

Proxy Delhaize Marius Renard biedt het allerbeste van Delhaize

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen beland je meteen in de nieuwe afdeling fruit en groenten. Daar vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen.
Ook in de beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. In de afdeling beenhouwerij vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie. In de visrayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat trouwens om ultra verse vis.
In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken. "Daar zijn we echt trots op", zeggen de uitbaters. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds."
Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren voor de begeleiding van zijn maaltijden.
Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Lokale integratie

Proxy Delhaize Marius Renard wil zich eerst en vooral integreren in de wijk. “De nieuwe winkel creëert 14 nieuwe jobs en we proberen daarbij vooral buurtbewoners te engageren. Dit zorgt al voor een eerste stap in de goede richting. Dit zal natuurlijk pas geconcretiseerd worden wanneer onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in contact komen met de klanten.” Voegt meneer Adnan Shehu toe. “Onze medewerkers zijn sterk gepassioneerd door voeding. Ze worden ook uitgenodigd om opleidingen te volgen in de verschillende domeinen van de moderne distributie.”

Proxy Delhaize Marius Renard – Marius Renardlaan 29 in AnderlechtOpeningsuren:
De winkel is open van maandag tot vrijdag van 7u45 tot 20u00. Op zaterdag is de winkel open van 8u00 tot 19u00 en op zon- en feestdagen van 8u00 tot 13u00. De winkel is gesloten op dinsdag.

Download hier de afbeeldingen

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Eind februari 2019 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw 777 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be, zowel via pick-up points als homedelivery. Delhaize biedt een ruim assortiment aan met meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen competitieve prijzen. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. Delhaize België, dat in 2018 een omzet verwezenlijkte van meer dan 5 miljard euro en in België een marktaandeel had van 24%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een mondiale retailgroep die actief is in 9 landen en ongeveer 372.000 werknemers telt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt ruim 6.769 winkels waar meer dan 50 miljoen klanten elke week over de vloer komen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst