• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Persbericht: 16 oktober 2017

Delhaize magazine opnieuw meest gelezen magazine in België

Delhaize is fier om ook dit jaar weer te kunnen aankondigen dat Delhaize magazine het meest gelezen magazine (met maandelijkse uitgave) in België is. Delhaize magazine kon in 2016-2017 rekenen op een lezerspubliek van 2 181 500 per uitgave. Wat een stijging is tegenover de vorige enquête (2014-2015) toen Delhaize magazine een lezerspubliek van 2 170 600 had.

De cijfers zijn afkomstig van de studie uitgevord door het Centrum voor Informatie over de Media, de zogenaamde CIM-cijfers. CIM verzamelt en levert gegevens en onderzoek voor de reclamesector. Zo deed in dit geval CIM onderzoek naar de lezercijfers van onder andere het Delhaize magazine.

Het Delhaize magazine is een inspiratievol tijdschrift waar je terecht kan voor lekkere recepten, nieuwe producten, gezonde tips en inspirerende verhalen. Je kan om de twee maanden een gratis nieuwe uitgave in de Delhaize winkels halen. Hiernaast kan je het magazine ook terugvinden op de website of de app waar je een interactieve versie van het magazine terug kan vinden. De digitale versie is uitgebreider dan de papieren versie. Zo geeft de digitale versie je toegang tot meer voordelen, extra recepten, verschillende video’s over recepten, wedstrijden en spelletjes.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst