• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Persbericht: 13 december 2017

VIER DELHAIZE-WINKELS BUNDELEN HUN KRACHTEN EN LANCEREN DE "CUVEE JEUGDZORG TER ELST"-WIJN

Per verkochte fles gaat 1 euro naar de Music For Life-actie ten voordele van Jeugdzorg Ter Elst

Regio Mechelen / Antwerpen – Delhaize lanceert een “Cuvée Jeugdzorg Ter Elst” die vanaf vandaag in de rekken van de enkele Delhaizewinkels uit de regio Mechelen-Antwerpen ligt. Meer concreet gaat het over een witte IGP Pays d’OC-wijn en een rode Merlot-wijn. Per verkochte fles gaat er 1 euro naar de werking van Jeugdzorg Ter Elst, een erkend observatie- en behandelingscentrum voor minderjaren. Initieel worden er 2.400 flessen voorzien die zullen verkocht worden in de vestigingen van Delhaize in de regio Mechelen-Antwerpen. De vekoop gebeurt in het kader van Music For Life.

“Cuvée Jeugdzorg Ter Elst”

Vanaf vandaag is de “Cuvée Jeugdzorg Ter Elst” te koop in de volgende vier Delhaize-winkels in de regio Mechelen-Antwerpen: Delhaize supermarkt Mechelen, Delhaize supermarkt Sint-Katelijne-Waver, Delhaize supermarkt Kontich en AD Delhaize Duffel.

De “Cuvée Jeugdzorg Ter Elst” zal zowel als witte en als rode wijn verkocht worden. De witte wijn is een IGP Pays d’OC 2016 en wordt verkocht voor 4,39 euro per fles. De rode wijn, een Merlot uit 2016, wordt verkocht voor 4,39 euro per fles. Daarvan gaat 1 euro naar de werking van Jeugdzorg Ter Elst. Er wordt gestart met een oplage van 2.400 flessen, 1.200 witte en 1.200 rode maar dit aantal kan indien nodig nog uitgebreid worden.

Ondersteuning van de werking van Jeugdzorg Ter Elst

Vandaag lanceert Delhaize een Cuvée ten voordele van Jeugdzorg Ter Elst, en meer bepaald de wandeltocht met fakkels die het centrum op vrijdag 22 december organiseert in het kader van Music For Life. Via deze actie wenst Jeugdzorg Ter Elst geld in te zamelen voor unitfietsen.

“Jeugdzorg Ter Elst is een observatie- en behandelingscentrum voor minderjarigen. Wij streven ernaar om kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen optimaal te integreren in de samenleving. De kinderen en jongeren die in Jeugdzorg Ter Elst verblijven, hebben vaak nood aan meer beweging en sport. Unitfietsen zijn een stimulans om sportiever door de dagen te gaan. Vanuit alle leefgroepen kwam de vraag naar extra budget voor unitfietsen. Vandaar deze Music For Life actie. Wij zijn erg tevreden dat Delhaize nu mee haar schouders zet onder het project. Samen hopen we mensen te kunnen overtuigen en sensibiliseren van het belang van jeugdhulp.” vertelt communicatie-verantwoordelijke Bieke Van Pottelberge van Jeugdzorg Ter Elst.

Download de afbeelingen >

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst