• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Delhaize-supermarkt Overijse volledig vernieuwd

06/10/2016

Een vernieuwde winkel met twee primeurs : Delhaize Drive en vers bereide tepanyaki

Overijse – Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Overijse klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. In Delhaize Overijse hebben we ook twee primeurs : de eerste Delhaize Drive in België waarbij de online bestelde producten rechtstreeks aan de auto van de klant worden geplaatst. Een tweede primeur is de dagelijkse verse bereiding van 2 soorten tepanyaki. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaize supermarkt Overijse staan de klant en beleving centraal. Om de heropening feestelijk in te zetten, lanceert Delhaize Supermarkt Overijse een cuvée locale waarbij 1 euro per verkochte fles wijn naar een goed doel gaat.

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken in supermarkt Overijse. Dankzij een grondige renovatie kan de klant door de ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod genieten van een ideale winkelervaring. Het is immers duidelijk dat klanten op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en gemak, wanneer zij winkelen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht want "goed kopen, goed eten" betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van eenieder. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaize-supermarkt Overijse,” zegt Bart Vandenbosch , directeur van supermarkt Delhaize Overijse.

Voor Bart Vandenbosch "zal deze renovatie ervoor zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen in een warme en gezellige sfeer. We zijn heel blij dat we specialiteiten uit de hele wereld kunnen aanbieden en dat daarnaast 70% van ons assortiment bestaat uit Belgische producten En dit tegen een zeer scherpe prijs. We kunnen dus niet wachten om de klanten te verwelkomen in onze vernieuwde winkel waar heel het personeel enorm trots op is. We zijn ook heel trots dat net onze winkel is uitgekozen om twee primeurs te lanceren : de Delhaize Drive en ter plaatste gemaakte tepanyaki in onze sushistand

Delhaize Drive

Delhaize Overijse is de eerste supermarkt van Delhaize die het driveconcept zal aanbieden. Het concept is zeer eenvoudig:

 • De klant bestelt zijn producten online en komt naar het afhaalpunt op het afgesproken tijdstip.

 • De producten worden rechtstreeks aan de auto van de klant geplaatst.

 • De betaling gebeurt via een terminal aan de uitgang van het afhaalpunt.

Het voordeel zit vooral in de tijdswinst – de klant moet geen parkeerplaats meer zoeken en kan snel afrekenen.

Sushistand met tepanyaki

Een tweede primeur is de tepanyaki. Overijse is eerste Delhaizewinkel met dagelijks verse bereiding van 2 referenties tepanyaki (noedels met scampi en rijst met kip) aangeboden in porties voor 1 persoon en thuis eenvoudig op te warmen in de pan. Dit nieuw product maakt deel uit van de verse sushistand in de winkel.

Heerlijk gezond, duurzaam en 100% vers

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en ze wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Meteen als de klant de winkel binnenstapt, ontdekt hij onze nieuwe rayon fruit & groenten. Hij vindt er een indrukwekkende keuze aan dagverse kwaliteitsvruchten en -groenten tegen de beste marktprijzen.

Een assortiment dat uitnodigt om te reizen en te ontdekken: wereldkeuken, vegetarische producten, glutenvrije producten

Nog een speerpunt bij Delhaize is het assortiment, dat evolueert volgens de seizoenen en de trends en dat heel innoverend is. Spanje, Italië, Portugal, Griekenland, India, Thailand, Japan, Maghreb, Israël, ... alle wereldkeukens zijn vertegenwoordigd in Delhaize Overijse met een selectie van de beste lokale merken. Alles is aanwezig om tegemoet te komen aan de klanten die op zoek zijn naar producten uit de vier hoeken van de wereld.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize is er een nieuw assortiment ontwikkeld dat speciaal gewijd is aan glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert. Dit assortiment is opgenomen in de rayon voor specifieke voedingsbehoeften: sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Er is ook een groeiende vraag naar vegetarische producten en Delhaize antwoordt daarop met een uitgebreid gamma, gaande van vegetarische burger van zijdezachte tofu tot veganistische referenties.

Heel de dag door heerlijk vers brood

De bakkerij is in een nieuw kleedje gestoken. "We zijn er zeer trots op", verklaart supermarktdirecteur Bart Vandenbosch. "We bakken nu meer vers brood in de winkel, namelijk bijna 50 referenties waaronder vers glutenvrij brood. Bovendien wordt het brood verschillende keren per dag ter plaatse gebakken, waardoor we altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ‘s avonds."

Artisanale beenhouwerij en visboer

Een team van artisanale beenhouwers versnijdt dagelijks vlees van superieure kwaliteit in een open atelier. Delhaize-supermarkt Overijse biedt ook een ruime keuze aan charcuterie en gevogelte en een nog groter assortiment vlees.

In de visrayon vind je de kwaliteit en service van Delhaize ook terug met een dagelijkse verse levering van de beste vissoorten en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren) die onmiddellijk bewerkt wordt in het atelier. Bij Delhaize wordt alle vis duurzaam gevangen.

Nog aangenamere boodschappen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen nog aangenamer te maken, heeft Delhaize enkele innovaties ingevoerd. Het begint met het onthaal van de klanten aan de winkelingang waar we het onthaalmeubel hebben vergroot. Bovendien zijn de gangen breder en aangenamer om door te wandelen. Delhaize stort zich daarnaast al jarenlang op de zoektocht naar oplossingen die goed zijn voor het milieu (deuren op de koelkasten en gesloten diepvriezers, LED-verlichting, groene energie, ...) en de nieuwe winkels gaan nog een stap verder omdat ze gebruik maken van natuurlijk licht en verlichting die bijna uitsluitend werkt op LED-technologie. Het voordeel van LED is dat het minder energie verbruikt (30% minder dan neon) maar ook dat het aangenaam licht geeft omdat LED-verlichting volledig aanpasbaar is. De lichtintensiteit en de richting verschillen van rayon tot rayon en zorgt bovendien voor meer comfort voor de klanten en het personeel.

De kassazone werd herzien om iedereen tegemoet te komen en om de meest gehaaste klanten tijd te laten winnen maar het menselijke contact werd niet uit het oog verloren. De klant beslist om ofwel via de traditionele kassa's te passeren, ofwel naar de nieuwe individuele betaalzone te gaan waar onze medewerkers ter beschikking staan om hem te helpen of te informeren. De testen die zijn uitgevoerd, zijn positief onthaald door de klanten. Zij zeggen opgetogen te zijn dat alles snel wordt afgehandeld en dat er tegelijkertijd toch een warm contact is met het personeel.

Cuvée Overijse voor het goede doel

Om de heropening van de Delhaize-supermarkt Overijse feestelijk in te zetten, lanceren Delhaize en de gemeente Overijse samen een “Cuvée Overijse”. Per verkochte fles zal er €1 gaan naar de werking van De Berken. Er wordt gestart met een oplage van 2400 flessen (1200 flessen Las Puertas Merlot 2015, 1200 flessen Las Puertas Chardonnay 2015). Deze wijn zal exclusief verkrijgbaar zijn in Delhaize Overijse.

Delhaize-supermarkt Overijse is gelegen aan Brusselsesteenweg 399, 3090 Overijse.

De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08u00 tot 20u00 en op vrijdag tot 21u00.
 

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje