• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Jouw boodschappen, altijd en overal
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
 • Mijn snelshopping
 • Mijn lijsten  

Supermarkt Delhaize Boondael helemaal gerenoveerd

08/12/2016

 • Afdeling wereldkeuken en bio-assortiment uitgebreid
 • Een rayon fijne kruidenierswaren
 • Een vlottere betaalzone

Elsene – Na een grondige renovatie is Delhaize-supermarkt Boondael klaar om haar opnieuw klanten te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De klanten kunnen vlotjes door de verschillende rayons lopen en ervaren het grootst mogelijke aankoopcomfort. Het assortiment is uitgebreid met flink wat specialiteiten uit de hele wereld, een nog vollediger bio-assortiment en nieuwe vegetarische en/of glutenvrije producten. Nieuw in Boondael: de rayon fijne kruidenierswaren, waar fijnproevers het hele jaar door hun gading vinden. Tot slot zijn de twee automatische kassazones gecombineerd tot één betaalzone om een vlottere doorstroom en een betere klantenservice te bieden. In januari organiseert de winkel een groot feestelijk openingsweekend zodat de klanten kunnen kennismaken met de nieuwe inrichting.

Licht, ruimte, inspiratie, service en aankoopcomfort zijn de sleutelwoorden in deze nieuwe Delhaize-supermarkt Boondael, waar de afgelopen maanden een grondige renovatie plaatsvond. Een duidelijke en eenvoudige filosofie ondersteunt de nieuwe ontwikkelingen: de klant centraal plaatsen in alles wat we doen, want "Goed kopen, Goed eten" is eerst en vooral een aangepast antwoord vinden op de behoeften van iedereen.

Voor Corentin D'Aoust, directeur van supermarkt Boondael (rechts op foto), "zal deze renovatie ervoor zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen in een warme en gezellige sfeer. We hebben een zeer internationaal cliënteel in supermarkt Boondael en we zijn heel blij dat we hen specialiteiten uit de hele wereld kunnen aanbieden. Onze Belgische klanten worden niet vergeten want ons assortiment bestaat voor 70% uit producten die afkomstig zijn uit ons mooie land. We kunnen dus niet wachten om de klanten te verwelkomen in onze rayons. De eerste reacties zijn alvast heel positief. En dat is waarvoor we zo hard hebben gewerkt!

 • Opgericht: 1969

 • 75 collaborateurs

 • 1987 m2 verkoopoppervlakte

 • 150 parkeerplaatsen

 • 18.000 producten

 • 7 kassa's, 8 pay towers

 • 90 vegetarische producten

 • Een ruim assortiment producten uit de hele wereld

Heerlijk gezond, duurzaam en 100% vers.... en weldra rechtstreeks van het dak!

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en ze wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Meteen als de klant de winkel binnenstapt, ontdekt hij de nieuwe fruit- & groenterayon. Hij vindt er een indrukwekkende keuze aan dagverse kwaliteitsvruchten en -groenten tegen de beste marktprijzen. Het assortiment biofruit en -groenten is overigens uitgebreid voor het cliënteel dat steeds meer naar deze producten op zoek is.

Een primeur in Delhaize Boondael: Op het dak van deze supermarkt komt midden 2017 een grote moestuin van 320 m². In deze stadsmoestuin zal Delhaize kerstomaten, salade en aubergines kweken die vervolgens meteen zullen worden verkocht in de Elsense supermarkt. Het is nog te vroeg om de volumes te schatten, maar het staat vast dat de producten die op het dak worden geoogst exclusief in supermarkt Boondael zullen worden verkocht. Deze supermarkt wordt de eerste voedingswinkel in België die zijn eigen groenten kweekt op het dak.

Een assortiment dat uitnodigt om te reizen en te ontdekken: wereldkeuken, vegetarische producten, glutenvrije producten, nieuwe rayon fijne kruidenierswaren

Nog een speerpunt bij Delhaize is het assortiment, dat evolueert volgens de seizoenen en de trends en heel innoverend is. Spanje, Italië, Portugal, Griekenland, India, Thailand, Japan, Mexico, Israël,... alle wereldkeukens zijn vertegenwoordigd in Delhaize Boondael met een selectie van de beste lokale merken zoals de Italiaanse pasta van Garofalo, de cacao van Cola Cao, de gaseosa La Casera, enz. Alles is aanwezig om tegemoet te komen aan de internationale klanten die op zoek zijn naar producten van thuis. Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize is er een nieuw assortiment van meer dan 75 artikelen ontwikkeld dat speciaal gewijd is aan glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert. Dit assortiment is opgenomen in de rayon voor specifieke voedingsbehoeften: sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Er is ook een groeiende vraag naar vegetarische producten en Delhaize antwoordt daarop met een uitgebreid gamma van 90 producten, gaande van vegetarische burger van zijdezachte tofu tot veganistische referenties. Tot slot, voor zijn cliënteel van fijnproevers en lekkerbekken, onthult Delhaize Boondael zijn nieuwe rayon fijne kruidenierswaren met een selectie producten afkomstig van de beste leveranciers. Italiaanse koekjes, marmelades, thee, Natura-sauzen, pasta, olijfolie, kruiden, chocolade: een wereld van smaken om te ontdekken of te schenken.

Heel de dag door heerlijk vers brood

De bakkerij is in een nieuw kleedje gestoken. "We zijn er zeer trots op", verklaart supermarktdirecteur Corentin D'Aoust. "We bakken nu meer vers brood in de winkel, namelijk bijna 50 referenties waaronder vers glutenvrij brood. Bovendien wordt het brood verschillende keren per dag ter plaatse gebakken, waardoor we altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ‘s avonds." Artisanale beenhouwerij en visboer Een team van artisanale beenhouwers versnijdt dagelijks vlees van superieure kwaliteit in een open atelier. Delhaize-supermarkt Boondael biedt ook een ruime keuze aan charcuterie en gevogelte en een nog groter assortiment vlees. In de visrayon vind je de kwaliteit en service van Delhaize ook terug met een dagelijkse verse levering van de beste vissoorten en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren) die onmiddellijk bewerkt wordt in het atelier. Bij Delhaize wordt alle vis duurzaam gevangen.

Nog aangenamere boodschappen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Delhaize stort zich al jarenlang op de zoektocht naar oplossingen die goed zijn voor het milieu (deuren op de koelkasten en gesloten diepvriezers, LED-verlichting, groene energie,...) en de nieuwe winkels gaan nog een stap verder omdat ze gebruik maken van natuurlijk licht en verlichting die bijna uitsluitend werkt op LED-technologie. Het voordeel van LED is dat het minder energie verbruikt (30% minder dan neon) maar ook dat het aangenaam licht geeft omdat LED-verlichting volledig aanpasbaar is. De lichtintensiteit en de richting verschilt van rayon tot rayon en zorgt bovendien voor meer comfort voor de klanten en het personeel. De kassazone werd herzien om iedereen tegemoet te komen en om de meest gehaaste klanten tijd te laten winnen maar het menselijk contact wordt niet uit het oog verloren. De klant beslist om ofwel via de traditionele kassa's te gaan, ofwel naar de nieuwe individuele betaalzone te gaan waar onze medewerkers ter beschikking staan om hem te helpen of te informeren. De testen die zijn uitgevoerd, zijn positief onthaald door de klanten. Zij zeggen opgetogen te zijn dat alles snel wordt afgehandeld en dat er tegelijkertijd toch een warm contact is met het personeel.

Supermarkt Delhaize Boondael bevindt zich aan de Terkamerenboslaan 120, 1050 Brussel. De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08u00 tot 20u00 en op vrijdag tot 21u00.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst