• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

erkoop Cuvée 775 jaar Eeklo van Delhaize levert 2.620€ op voor de kring

15/09/2016

Nieuwe Cuvée Meetjesland zal in 2016 opnieuw vzw De Kring steunen

Eeklo – Vandaag heeft Delhaize een cheque van 2.620 euro overhandigd aan vzw De Kring. In juli 2015 startte de verkoop van de allereerste “Cuvée 775 jaar Eeklo” waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 2.620 flessen verkocht. In 2016 wordt de actie verdergezet met Cuvée Meetjesland, opnieuw ten voordele van vzw De Kring.

In juli 2015 lanceerden Delhaize en de stad Eeklo samen voor de eerste keer een “Cuvée 775 jaar Eeklo”. Per verkochte fles zou er €1 gaan naar de werking van De Kring. Initieel werden er 1.200 flessen voorzien maar dat aantal werd ruimschoots overschreden. Maar liefst 2.620 flessen werden verkocht wat de totale opbrengst voor vzw De Kring op 2.620 euro brengt.

Met de lancering van de speciale “Cuvée 775 jaar Eeklo” willen Delhaize en de stad Eeklo hun lokale samenwerking verder versterken maar tegelijkertijd werd er ook een goed doel aan deze lancering gekoppeld. En dat is meer dan gelukt. Jan Matthys (op de foto rechts), Coördinator bij wijkcentrum De Kring, is zeer trots deze bijdrage in ontvangst te mogen nemen en getuigt: “De ontvangen steun wordt geïnvesteerd in de verdere uitbouw van de Babybazaar (ruilwinkel voor babykledij en – materiaal) en Speel-o-theek De Speelbazaar. Via het aanbod van de Babybazaar en Speelbazaar proberen we kwetsbare gezinnen met jonge kinderen te bereiken en in contact te brengen met ons centrum. Via een kwalitatief materiaal aanbod en door de ouders en de kinderen te betrekken in ontmoetings- en vormingsactiviteiten hopen we deze kwetsbare gezinnen een solidere basis te geven waarbinnen deze gezinnen zich verder positief kunnen ontwikkelen.

Opnieuw gekozen voor goed doel : vzw De Kring

Delhaize en de stad stad hoefden niet lang na te denken na het zien van de verkoopscijfers van de Cuvée 775 jaar Eeklo en verlengden zonder twijfels het aanbieden van Cuvée. Ook dit jaar zullen de bewoners van Eeklo kunnen genieten van hun eigen Cuvée Meetjesland, die prijs-kwaliteit een topwijn is. En als goed doel werd dit jaar opnieuw vzw De Kring gekozen.

Vzw De Kring is een vereniging die als een wijkcentrum opkomt voor de belangen van kwetsbare personen in Eeklo en omgeving. Bezoekers vinden er een uitgebreid aanbod van diensten, activiteiten en werkgroepen. Deelnemers worden aangesproken op hun kwaliteiten, en krijgen een stem in de dialoog met de samenleving en beleid in de strijd tegen armoede.

Met de lancering van de speciale “Cuvée Meetjesland Eeklo” - wijn willen Delhaize en de stad Eeklo hun lokale samenwerking verder versterken maar tegelijkertijd werd er ook een goed doel aan deze lancering gekoppeld, namelijk vzw De Kring.

“Cuvée Meetjesland”

De “Cuvée Meetjesland” zal zowel als witte als rosé wijn worden verkocht. De roséwijn, een Shiraz wijn uit de Franse streek Languedoc Roussillon, zal vanaf vandaag worden verkocht voor €3,69 per fles en de witte wijn, een wijn uit het Zuid-Afrikaanse Robertson, voor €3,99 per fles. Daarvan gaat 1 euro per fles naar vzw De Kring. Er wordt gestart met een oplage van 1.200 flessen, 600 flessen rosé en 600 flessen witte wijn, maar dit aantal kan indien nodig nog worden uitgebreid. De wijn is vanaf vandaag te koop in de Delhaize winkel van Eeklo (Brugsesteenweg 23, 9900 Eeklo).

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje