• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Delhaize sleept prestigieuze internationale prijzen in de wacht

10/10/2016

Twee sterke dranken en twee exclusieve bieren van Delhaize winnaars op de 'Concours Mondial de Bruxelles' en de 'World Best Beer Awards'

Delhaize kondigt trots aan dat haar dagelijkse inzet om haar klanten de allerbeste producten te bieden, erkend is op internationaal niveau. Delhaize heeft recent 4 onderscheidingen gekregen voor dranken die zij heeft ontwikkeld of exclusief verkoopt in haar winkels.

Zilveren medailles voor tequila

Op de prestigieuze 'Concours Mondial de Bruxelles - Spirits Selection', die eind augustus plaatsvond in Tequila City (Jalisco) in Mexico, hebben twee producten van Delhaize een zilveren medaille gewonnen.

Delhaizes tequila's El Domador reposado en añejo lieten de 300 andere deelnemende tequila's ver achter zich. Deze erkenning is des te indrukwekkender daar de wedstrijd werd georganiseerd onder leiding van de Nationale Kamer van de Tequila-industrie. De jury bestond uit 74 leden, waaronder talrijke specialisten van deze alcoholische drank op basis van agave. De drie Delhaize-tequila's van El Domador, die in de zomer van 2015 op de markt kwamen, zijn het resultaat van de samenwerking tussen Delhaize, de Antwerpse mixoloog Manuel Wouters en een Mexicaanse tequilaproducent. Deze zeer zuivere premiumtequila's, die voor 100% van blauwe agave zijn gemaakt (de beste kwaliteit), zijn een echte uitnodiging om de wereld van de tequila te ontdekken doorheen drie varianten die alle rijke aroma's weten uit te drukken van de distillering van de agaveplant en de rijping hiervan.

 • Delhaize El Domador Silver € 21,99 70 cl – 38% alc.

 • Delhaize El Domador Reposado € 23,99 (4 maanden gerijpt) 70 cl – 38% alc.

 • Delhaize El Domador Añejo € 25,99 (13 maanden gerijpt) 70 cl – 38% alc.
   

Vijf prijzen op de World Beer Awards (Verenigd Koninkrijk) voor twee exclusiviteiten van Delhaize

Naast het ontwikkelen van producten houdt Delhaize zich er ook aan om haar klanten in exclusiviteit de beste producten van haar partners aan te bieden. Op de beroemde World Beer Awards (Verenigd Koninkrijk) zijn twee bieren die exclusief Delhaize worden verkocht in de prijzen gevallen:

Rodenbach Caractère Rouge heeft de prijs van World’s Best Fruit Beer gewonnen

Rodenbach Caractère Rouge werd in 2011 ontwikkeld in samenwerking met topchef Viki Geunes (2 michelinsterren). Dit exclusieve bier ontstaat door een zes maanden durende gistende maceratie van krieken, frambozen en veenbessen op bier dat zelf al een rijping van 2 jaar heeft ondergaan op eiken foeders.

Prijs: € 7,90 voor 75 cl, exclusiviteit Delhaize
 

Oud Beersel Oude Geuze heeft de World's Best Sour Beer gewonnen

Oude Geuze Oud Beersel is een wonder der natuur. De Oude Geuze ontstaat uit de versnijding van lambieken die verschillende jaren hebben gerijpt op houten vaten. Dit resulteert in een fris schuimend bier, gemaakt volgens de regels van de kunst. De Oude Geuze Oud Beersel onderscheidt zich door een typische fruitige en hoppige toets, geapprecieerd door menig bierliefhebber.

Prijs: € 3,25 voor 37,5 cl, exclusiviteit Delhaize
 

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje