• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

VERKOOP CUVÉE KNOKKE-HEIST VAN DELHAIZE LEVERT 9127 EURO OP VOOR MAMA’S VOOR KINDEREN

AD Delhaize Heist en Delhaize supermarkt Knokke zullen in 2017 Mantelzorg-Fijn dat je er bent ondersteunen

Knokke-Heist – In de Delhaize Supermarkt Knokke heeft Delhaize vandaag een cheque van 9127 euro overhandigd aan Mama’s voor kinderen, een initiatief van vrouwen die elkaar helpen met ondermeer een winkel waar moeders overtollige kinderspullen (tot 12 jaar) kunnen schenken en waar moeders die het wat minder goed hebben voor een klein prijsje dit materiaal kunnen aankopen. In april 2016 startte de verkoop van de vierde editie van Cuvée Knokke-Heist waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 9127 flessen verkocht. Ook dit jaar zal er voor de 5de keer een Cuvée Knokke-Heist worden verkocht. Het goede doel dit jaar is Mantelzorg-Fijn dat je er bent.

In april 2016 lanceerden Delhaize en de gemeente Knokke-Heist samen voor de vierde keer een “Cuvée Knokke-Heist”. Per verkochte fles zou er €1 gaan naar de werking van Mama’s voor kinderen. Maar liefst 9127 flessen werden verkocht wat de totale opbrengst voor Mama’s voor kinderen op 9127 euro brengt.

Vandaag overhandigde Delhaize in de supermarkt in Knokke samen met Anthony Wittesaele, schepen van Toerisme en Luc De Groote, Directeur Marketing Knokke-Heist officieel de cheque van 9127 euro aan Mama’s voor kinderen. Met de lancering van de speciale “Cuvée Knokke-Heist” willen Delhaize en de gemeente Knokke-Heist hun lokale samenwerking verder versterken maar tegelijkertijd werd er ook een goed doel aan deze lancering gekoppeld. En dat is meer dan gelukt.

Mama’ voor kinderen is zeer blij met de opbrengst en weet perfect wat ze met het geld gaan doen. “Naast het herverdelen van kinderspullen hebben we ook een project opgezet waarbij we gezonde voeding ter beschikking stellen aan een 75tal jonge gezinnen met kinderen in Knokke-Heist, mensen die anders weinig of geen toegang hebben tot gezonde voeding. De link met Delhaize is dus perfect. We zijn dus zeer blij met deze cheque en zullen dit jaar regelmatig bij Delhaize onze aankopen komen doen  !”, zegt Linda Naessens van Mama’s voor kinderen.

Een nieuw goed doel : Mantelzorg – Fijn dat je er bent

Delhaize en de stad Knokke-Heist hoefden niet lang na te denken na het zien van de verkoopscijfers van de Cuvée Knokke-Heist en verlengden zonder twijfels het aanbieden van Cuvée Knokke-Heist. Ook dit jaar zullen de bewoners van Knokke-Heist kunnen genieten van hun eigen Cuvée Knokke-Heist, die prijs-kwaliteit topwijnen zijn.

'Mantelzorg, Fijn dat je er bent' is een beeldvormingsproject dat mantelzorgers wil sensibiliseren en informeren. Het is de bedoeling om mantelzorg in Knokke-Heist bekend en bemind te maken bij het brede publiek en waar gewenst mantelzorgers te leiden naar de bestaande hulp en dienstverlening.

'Mantelzorg, Fijn dat je er bent' is een initiatief van het lokaal bestuur Knokke-Heist in samenwerking met diverse partners uit de thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, personen met een beperking, mantelzorgverenigingen en alsook met mantelzorgers.

De “Cuvée Knokke-Heist” editie 2017

De “Cuvée Knokke-Heist”, zowel een rosé als een witte wijn, zal verkocht worden vanaf begin mei. De witte wijn, een OC IGP Sauvignon 2015/2016 voor € 4,89 (+ €0,30 leeggoed) per fles en de rosé, een Las Puertas Rosé 2016 voor € 4,99 (+ €0,30 leeggoed) per fles. Daarvan gaat 1 euro per fles naar Mantelzorg - Fijn dat je er bent. Er wordt gestart met een oplage van 4800 flessen (2400 wit en 2400 rosé) maar dit aantal kan indien nodig nog uitgebreid worden.

De Las Puertas Rosé 2016 wordt geproduceerd in één van de toplanden van de nieuwe wereld, nl. Chili. Gemaakt van druiven als Cabernet Sauvignon en Merlot, weet je dat deze wijn kwaliteit garandeert. Met zijn mooie framboosroze kleur, gaat deze rosé het beste op een temperatuur van 8° tot 10° samen met gevogelte gerechten en ook een barbecue.

De flatterende neus en smaak van groene appel en ananas van de OC IGP Sauvignon 2015/2016 maken van hem een aangename tafelgast tijdens de zomermaanden. Met zijn intense fruitige aroma’s past deze wijn perfect bij visgerechten.

Vanaf vandaag is de wijn te koop in de volgende Delhaizewinkels in de regio Knokke-Heist: Delhaize Supermarkt Knokke en AD Delhaize Heist.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje