• Onze winkels
 • Taalkiezer
  NL
  • FR

Persbericht: 26 januari 2018

PROXY DELHAIZE BAMBRUGGE VOLLEDIG VERNIEUWD

Winkel uitgebreid met 120 m² extra verkoopoppervlakte

Bambrugge – Na een grondige renovatie is Proxy Delhaize Bambrugge aan de Landsheerstraat 60, 9420 Erpe-Mere klaar om haar klanten te ontvangen. Vandaag vond de heropening van de Proxy-supermarkt plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met een uitbreiding van 120 m² verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn verbeterd door middel van enkele innovaties. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Bambrugge staan de klant en beleving centraal.

Altijd een Delhaize in je buurt

Vandaag heropende de vernieuwde Proxy Delhaize Bambrugge voor het eerst haar deuren voor het publiek. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een vernieuwde buurtwinkel. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De Delhaize-winkel bestaat al meer dan 25 jaar (sinds 1992).

"Met deze totaal vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen, de kwaliteit, het aanbod en de sterke promoties schenken waar Delhaize garant voor staat. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de winkel kregen een volledige make-over!" vertellen Griet De Smet en Danny Schockaert, de zelfstandige uitbaters van Proxy Delhaize Bambrugge.

PROXY DELHAIZE BAMBRUGGE IN CIJFERS:

 • 869 m2 verkoopoppervlakte
 • 4 kassa's
 • 12 medewerkers
 • 14.000 producten
 • 38 parkeerplaatsen
 • De winkel is 7/7 open

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht, want 'Delhaize mee met 't leven' betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van elke klant.

Proxy Delhaize Bambrugge biedt het allerbeste van Delhaize

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen beland je meteen in de vernieuwed afdeling fruit en groenten. Daar vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen.

Ook in de beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. In de afdeling beenhouwerij vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie. In de visrayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren).

In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken. "Daar zijn we echt trots op", zeggen de zelfstandige uitbaters. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds."

Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren voor de begeleiding van zijn maaltijden.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

PRAKTISCHE INFO:

Proxy Delhaize Bambrugge
Landsheerstraat 60, 9420 Erpe-Mere

Openingsuren:
De winkel is 7 dagen op 7 open: op maandag van 12u30 tot 19u, van dinsdag tot en met vrijdag van 8u30 tot 19u, op zaterdag van 8u30 tot 18u30 en op zondag van 8u30 tot 12u30.

Download hier de afbeeldingen

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Eind februari 2019 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw 777 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be, zowel via pick-up points als homedelivery. Delhaize biedt een ruim assortiment aan met meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen competitieve prijzen. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. Delhaize België, dat in 2018 een omzet verwezenlijkte van meer dan 5 miljard euro en in België een marktaandeel had van 24%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een mondiale retailgroep die actief is in 9 landen en ongeveer 372.000 werknemers telt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt ruim 6.769 winkels waar meer dan 50 miljoen klanten elke week over de vloer komen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 84 51

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 83 16

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst