• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Jouw boodschappen, altijd en overal
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
 • Mijn snelshopping
 • Mijn lijsten  

100% natuurlijke notenpasta bij Delhaize

Trend: hogere vraag van klanten naar pindakaas met een stijging van 39%

Brussel – Pindakazen en andere evenwichtige spreads voor op de boterham doen het goed bij Delhaize met een stijging van 22% ten opzichte van 2019. De supermarktketen lanceert daarom in oktober een nieuwe lijn van 5 notenspreads met Nutri-score B. De pindakazen van het huismerk van Delhaize bestaan voor 100% uit noten, zijn vegan en bevatten heel wat noodzakelijke vitaminen en mineralen die een perfecte toevoeging zijn voor een gebalanceerd dieet. Bovendien zijn er heel wat creatieve recepten mogelijk met pindakaas en vormt het een evenwichtige aanvulling voor ieder gerecht.

100% noten met Nutri-score B

Spreads voor op de boterham doen het in het algemeen goed bij Delhaize met een algemene stijging van 22% en in het bijzonder de pindakazen die een stijging van 39% kennen. Momenteel bestaat het assortiment in notenspreads uit 8 verschillende soorten van verschillende merken zoals Calvé, Natural Nut’ly en het Delhaize huismerk. Dat assortiment werd uitgebreid met nog vijf notenspreads van het Delhaize huismerk. De selectie notenpasta’s van Delhaize bestaan, zoals leesbaar op het etiket, voor 100% uit noten en zijn dus vrij van palmolie en toegevoegde suikers. Op deze manier weten de consumenten precies wat ze in huis halen bij aankoop van het assortiment notenpasta’s. Deze hebben een Nutri-score B waardoor het gemakkelijk is om een evenwichtige keuze te maken. Het nieuwe assortiment bestaat uit:

 • Crunchy pindakaas
 • Original pindakaas
 • Pinda/cashew-notenpasta
 • Pinda/cashew/amandel-notenpasta
 • Amandelpasta

Ook een biologische notenpasta zal later dit jaar in de rekken verschijnen. Met deze 100% natuurlijke spreads geeft Delhaize antwoord op de stijgende vraag naar biologische en verantwoorde producten. Alle pindakazen van het Delhaize huismerk zijn vegan, zitten boordevol proteïnen, natuurlijke vezels, gezonde vetten, vitamine-E en magnesium.

Evenwichtige en heerlijke aanvulling bij elk gerecht

Naast evenwichtig zijn de spreads ook zeer veelzijdig. Pindakaas kan gebruikt worden in een uiteenlopend gamma van recepten. Zo kan er gemakkelijk een gezonde variant van koekjes met pindakaas en pure chocolade van worden gemaakt. Ook brownies met pindakaas zijn een lekkere variant op de klassieker. Traditioneel stelt pindakaas ook tijdens het ontbijt niet teleur. De spread gaat prima als topping bij havermout, op de boterham en zelfs bij pannenkoeken.
De notenspread is niet enkel lekker in zoete gerechten, er bestaan ook heel wat hartige gerechten op basis van pindakaas. Zo kan men opteren voor een Thaise Salade met Scampi met Nutri-score A en voor de meatlovers een gemakkelijk recept voor het maken van Saté Met Rund.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst