• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Persbericht: 27 juni 2017

DELHAIZE WORDT 150 JAAR EN DE KLANTEN VIEREN MEE DANKZIJ GROOTSTE PROMOTIEACTIE OOIT !

50 1+1 gratis-acties gedurende 1 week

Brussel –  Delhaize viert dit jaar haar 150ste verjaardag en dit kan niet ongemerkt voorbijgaan voor de klanten. Vandaar dat vanaf donderdag 29 juni tot en met woensdag 5 juli de Delhaizeklanten kunnen genieten van de grootste promotieactie ooit bij Delhaize. Maar liefst 50 producten zullen genieten van een 1+1-promotie.

Een potje hummus, een mango, een stokbrood, vaatwastabletten, een fles cava,... dit zijn maar enkele van de 50 producten waarbij de klant bij aankoop van 1 product het tweede volledig gratis krijgt. Van donderdag 29 juni tot en met woensdag 5 juli kunnen klanten profiteren van deze promoties in hun favoriete Delhaize supermarkt, AD Delhaize, Proxy Delhaize en online via delhaize.be.

De Delhaizeklant kan al langer profiteren van aantrekkelijke promoties en prijzen bij Delhaize maar deze actie naar aanleiding van de 150ste verjaardag is ongezien.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje