• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Supermarkt Delhaize Boondael helemaal gerenoveerd

08/12/2016

Elsene – Na een grondige renovatie is Delhaize-supermarkt Boondael klaar om haar opnieuw klanten te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De klanten kunnen vlotjes door de verschillende rayons lopen en ervaren het grootst mogelijke aankoopcomfort. Het assortiment is uitgebreid met flink wat specialiteiten uit de hele wereld, een nog vollediger bio-assortiment en nieuwe vegetarische en/of glutenvrije producten. Nieuw in Boondael: de rayon fijne kruidenierswaren, waar fijnproevers het hele jaar door hun gading vinden. Tot slot zijn de twee automatische kassazones gecombineerd tot één betaalzone om een vlottere doorstroom en een betere klantenservice te bieden. In januari organiseert de winkel een groot feestelijk openingsweekend zodat de klanten kunnen kennismaken met de nieuwe inrichting.

Volledig persbericht

Verkoop Cuvée Oostende van Delhaize levert 10.174 euro op voor vzw De Katrol

08/12/2016

Oostende – Vandaag heeft Delhaize een cheque van 10.174 euro overhandigd aan vzw De Katrol. In mei 2015 startte de verkoop van Cuvée Oostende waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 10.174 flessen verkocht. In 2016 wordt de actie verder gezet met dit keer het project Okidoo en Fun for Kids als goede doelen.

Volledig persbericht

AD Delhaize Meeuwen wordt Proxy Delhaize Meeuwen

02/12/2016

Meeuwen – Na een grondige renovatie is Proxy Delhaize Meeuwen klaar om haar klanten te ontvangen. Vandaag vindt de officiële heropening van de vernieuwde Proxy Delhaize Meeuwen plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met extra verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met verse productreferenties en onder andere ook nieuwe glutenvrije producten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties.

Volledig persbericht

26ste inzameling van Delhaize ten voordele van de voedselbanken is groot succes

01/12/2016

Brussel - Er zijn nog steeds te veel mensen in België die ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse voeding. Om hen te helpen, zamelen de Voedselbanken voedsel in dat ze aanbieden aan liefdadigheidsinstellingen die het op hun beurt uitdelen aan de minderbedeelden. Ieder jaar steunt Delhaize de Voedselbanken door een grote inzamelactie te organiseren. Dankzij de vrijgevigheid van de klanten en het engagement van Delhaize kent die actie iedere keer een groot succes. Dit jaar bracht de actie maar liefst 679.264,50€ op.

Volledig persbericht

Het Delhaize Fonds strijdt verder tegen verspilling

24/11/2016

Het Delhaize Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting, steunt 40 initiatieven in België en Luxemburg, waarvan 18 in Vlaanderen, 3 in Brussel, 16 in Wallonië en 3 in het Groothertogdom Luxemburg. Voor het tweede jaar op rij ligt de nadruk op initiatieven die verspilling tegengaan en tegelijk de toenadering tussen buren bevorderen. Op die manier kunnen de bewoners meewerken aan een beter samenleven in hun buurt, hun stad of hun dorp.

Volledig persbericht

Delhaize-supermarkt Schoten volledig vernieuwd op twee weken tijd

24/11/2016

SCHOTEN – Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Schoten klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. De renovatie van Delhaize Schoten was een primeur voor België aangezien de winkel in slechts twee weken van top tot teen werd gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaize supermarkt Schoten staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

Een grote première!

09/11/2016

Delhaize innoveert met de eerste vermouth op basis van belgische wijn: DE BELMOUTH Een originele premium aperitief op basis van roséwijn en typisch Belgische ingrediënten. Een initiatief van Delhaize in samenwerking met de Distilleerderij van Biercée en de wijngaard van het Domein van Ry d'Argent. Een beperkte editie van 5000 flessen.

Volledig persbericht

Uniek-de adventskalender met bier. Exclusief bij Delhaize

27/10/2016

Aftellen naar Kerstmis was nog nooit zo leuk. Voor de eerste keer lanceert Delhaize een adventskalender. Deze keer niet met de klassieker chocolade maar wel met bier. Van 1 december tot en met 24 december zal de klant elke dag opnieuw een nieuw biertje kunnen ontdekken. Delhaize is de eerste retailer in België die een bieradventskalender op de markt brengt.

Volledig persbericht

Delhaize et la ville de Liège lancent en exclusivité la bière "Cuvée aide aux enfants cancereux"

26/10/2016

Liège – Delhaize et la Ville de Liège lancent conjointement une bière “Cuvée Aide aux Enfants Cancéreux” qui est disponible dès le 25 octobre dans les rayons des magasins Delhaize de la Ville de Liège et alentours. Il s’agit plus concrètement d’une bière ambrée brassée par la Brasserie de la Croix. À chaque bouteille achetée, la somme de 0,30€ sera reversée à l'asbl Aide aux Enfants Cancéreux, très active auprès du CHU et de l’hôpital de la Citadelle. Pour débuter, un stock de quelque 6.000 bouteilles sera mis en vente au sein des établissements Delhaize de la région de Liège.

Volledige persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje