• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Verkoop Cuvée Sint-Niklaas van Delhaize-Supermarkt Waasland levert 1.200 euro op voor vzw De Klokke

25/03/2016

Sint-Niklaas – Vandaag heeft Delhaize een cheque van 1.200 euro overhandigd aan vzw De Klokke. In oktober 2015 startte de verkoop van de allereerste Cuvée Sint-Niklaas waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 1.200 flessen verkocht.

Volledig persbericht

Nieuwe Proxy Delhaize Grootzand opende haar deuren op 17 maart 2016

17/03/2016

Grembergen – Op 17 maart opende de nieuwe Proxy Delhaize Grootzand haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Grootzand staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

Le nouveau Proxy Delhaize Lillois ouvre ses portes

03/03/2016

Lillois – Le nouveau Proxy Delhaize Lillois ouvre ses portes aux clients aujourd’hui. Cette ouverture s'inscrit dans le cadre de la stratégie de Delhaize Belgique, dont l'un des principaux axes est l'extension continue de son réseau de magasins. Delhaize souhaite en effet proposer un magasin de proximité qui réponde à toutes les exigences modernes ainsi qu'aux besoins hebdomadaires et quotidiens des clients. Quelques innovations visent à offrir un meilleur service à la clientèle, et le confort d’achat a été amélioré, par exemple en élargissant les allées. L'assortiment a lui aussi été élargi et compte à présent de nouvelles spécialités du monde, des produits sans gluten, etc. En d'autres termes, le nouveau Proxy Delhaize Lillois porte le plus grand intérêt au client et à son expérience d'achat.

Communiqué de presse complet

Nieuwe Proxy Delhaize De Munt Roeselare opent vandaag haar deuren

02/03/2016

Roeselare – Vandaag opent de nieuwe Proxy Delhaize De Munt te Roeselare haar deuren voor de klanten. Roeselare krijgt er zo een derde Delhaize-winkel bij. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize De Munt staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

Nieuwe terroirs en ontdekkingen tijdens de wijnbeurs bij Delhaize

24/02/2016

Brussel - Van 25 februari tot en met16 maart is het wijnfeest bij Delhaize want gedurende drie weken zullen de Delhaizeklanten kunnen genieten van heel wat interessante aanbiedingen en ontdekkingen. Speciaal voor deze wijnbeurs werd er een zorgvuldig gekozen kwaliteitsassortiment samengesteld waarin elke klant de wijn van zijn geliefde wijnstreek kan ontdekken. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwigheden met ondermeer twee Oekraïense wijnen 'Shabo'. Ook breidt Delhaize haar assortiment biowijnen uit met de Château Plaisance en lanceert ze met de Château Guichot uit de Bordeauxstreek haar achtste wijn zonder toegevoegde sulfieten. Traditiegewijs gaat deze beurs ook gepaard met aantrekkelijke promoties 3+1 of 4+2 gratis bij aankoop van 4 of 6 identieke flessen op geselecteerde wijnen, champagnes, cava's en schuimwijnen.

Volledig persbericht

Delhaize zet haar revolutie verder met de 'Beter voor iedereen'-eieren

16/02/2016

Brussel – In oktober 2014 veroorzaakte Delhaize een omwenteling in de wereld van het varkensvlees door haar varkensvleesproducenten het 'Beter voor iedereen'-lastenboek te laten toepassen, in samenwerking met Healthy Farming Association (HFA) Belux. Een uniek initiatief in België, dat toestaat om de klanten van Delhaize varkensvlees aan te bieden met een verbeterd voedingsprofiel, dat zonder meerprijs, én met een betere verloning voor de varkenskwekers. Vandaag zet Delhaize deze aanpak verder door het 'Beter voor iedereen'-netwerk uit te breiden naar eieren. Voortaan zijn alle Belgische eieren uit vrije uitloop van het merk Delhaize1 afkomstig van kippen die plantaardige voeding hebben gekregen die rijk is aan omega 3, zoals lijnzaad. Lekkere en gezonde eieren2 garanderen toegang tot een evenwichtigere voeding voor iedereen, via eenvoudige en betaalbare producten. Het eten van varkensvlees en eieren met het 'Beter voor iedereen'-label, momenteel enkel beschikbaar bij Delhaize, draagt bij tot het bereiken van de omega 3-drempelwaarde aanbevolen door voedingsdeskundigen. Een "Beter voor iedereen"-ei bevat bijvoorbeeld minstens drie keer zoveel omega 3 als een standaardei.

Volledig persbericht

Trappistenbieren, wafels en witloof- de drie favoriete Belgische producten

28/01/2016

Brussel - De voedselproductie in België wordt al enkele jaren geconfronteerd met verschillende crisissen. De Belgen reageren hierop door de rangen te sluiten en resoluut te kiezen voor de producten die de trots van hun land zijn. Delhaize, al meer dan 150 jaar vurige voorvechter van het Belgische gastronomische erfgoed, heeft haar klanten altijd een zeer Belgisch getint assortiment aangeboden. Maar wat betekent 'Belgisch consumeren' voor ons? Is er nog een toekomst voor producten die specifiek uit België komen? Wat zijn de favoriete producten van de Belgen? Die vragen beantwoordt Delhaize in een enquête die bij 1000 consumenten werd gevoerd.

Volledig persbericht

Officiële aankondiging nieuw distributiecentrum Delhaize in Ninove

07/01/2016

Ninove – In aanwezigheid van Vlaams minister-president Geert Bourgeois heeft Delhaize vandaag haar nieuw distributiecentrum te Ninove officieel voorgesteld. De bouw is al gestart en het distributiecentrum zal tegen begin 2018 in gebruik genomen worden. Het project vertegenwoordigt een investering van 143 miljoen euro.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje