• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

DELHAIZE OPENT 6 NIEUWE SHOP&GO’S IN BELGIE OP EENZELFDE DAG

05/03/2020

BRUSSEL – Vandaag opent Delhaize 6 nieuwe Shop&Go’s in België bij Q8-tankstations. Naast tanken, kunnen klanten nu ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop&Go’s. Die bieden een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten aan. De openingen passen in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil zijn klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen.

Volledig persbericht


Delhaize Fresh Atelier opent nieuw filiaal in Fort Jaco

05/03/2020

Brussel - Delhaize opent vandaag een nieuw Fresh Atelier in Fort Jaco. Met dit concept, dat in 2018 werd geïntroduceerd, wil Delhaize tegemoetkomen aan de noden van klanten die op zoek zijn naar extra verse, evenwichtige, flexibele en praktische maaltijdoplossingen. Deze Delhaize Fresh Atelier, is gelegen in de Waterloosesteenweg 1332 in Ukkel.

Volledig persbericht


VERNIEUWDE PROXY DELHAIZE SINT JORIS WEERT OPENT ZIJN DEUREN VANDAAG

05/03/2020

Sint Joris Weert – Op 5 maart 2020 opent de vernieuwde Proxy Delhaize Sint Joris Weert zijn deuren voor de klanten. De heropening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil zijn klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Ook beschikt de winkel over een veilige, groen ingeklede parking. Met andere woorden, in de vernieuwde Proxy Delhaize Sint Joris Weert staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht


PRIMEUR – DELHAIZE START MET THUISLEVERING VAN BOODSCHAPPEN OP ZONDAG

11/03/2020

Brussel – Delhaize start vanaf 15 maart met een proefproject om nu ook op zondag de boodschappen van haar klanten aan huis te bezorgen. De service past in de e-commerce ambities van Delhaize om haar klanten nog beter te bedienen en hun leven nog makkelijker te maken in het drukke dagelijkse leven. Het proefproject is een primeur in België en zal eerst voorzien worden in regio Brussel. Na een proefperiode van 3 maanden zal de test geëvalueerd worden.

Volledig persbericht


Overzicht bijkomende maatregelen Delhaize in het kader van de coronacrisis

19/03/2020

Brussel - Delhaize wil haar klanten geruststellen en bevestigt dat de winkels open blijven met een voldoende voorraad producten. Om ook aan ziekenhuispersoneel en politiemensen de kans te geven hun inkopen te doen zal Delhaize aan hen prioritaire toegang verlenen. Delhaize vraagt haar klanten om te stoppen met hamsteren en neemt ook tal van maatregelen om de veiligheid van haar medewerkers en klanten in haar winkels te vrijwaren. Van basishygiëneregels tot maatregelen voor afstand en bescherming, alles is in gereedheid gebracht zodat iedereen in de beste omstandigheden kan werken en winkelen. Delhaize vraagt haar klanten om deze maatregelen nauwgezet te volgen. Delhaize denkt ook aan haar klanten die tot de kwetsbaarste bevolkingsgroepen behoren en moedigt iedereen aan om voorrang te geven aan mensen ouder dan 65 jaar in de winkels tussen 8 en 9 uur 's morgens en om deze bevolkingsgroep voorrang te geven in thuisbezorging. In deze kritieke periode zullen de promoties worden stopgezet zoals gevraagd in de maatregelen van de regering. Zo kunnen de medewerkers prioriteit geven aan het lossen van vrachtwagens en het aanvullen van de rekken. Om dezelfde reden moet de Collect&Go-dienst voor het ophalen van boodschappen in de winkel worden stilgelegd. Het bedrijf roept op tot respect voor zijn medewerkers die hun uiterste best doen om de klanten van elke winkel tevreden te stellen.

Volledig persbericht


Delhaize en Colruyt Group verenigen hun krachten tijdens coronacrisis om boodschappen van het ziekenhuispersoneel te leveren nabij de werkplek

23/03/2020

Brussel – In een crisis als deze draait het om ‘samen staan we sterk’ en dat is wat Delhaize en Colruyt Group vanaf deze week in de verf willen zetten. Delhaize en Colruyt Group verdelen de geïnteresseerde ziekenhuizen om zoveel mogelijk ziekenhuispersoneel in België de mogelijkheid te geven om hun boodschappen te laten leveren nabij hun werkplek.

Volledig persbericht


Delhaize opent tijdelijke winkels speciaal voor zijn logistieke medewerkers

26/03/2020

Brussel - Delhaize opent tijdelijke winkels voor medewerkers van de distributiecentra in Zellik en Ninove. Zo kunnen ze ondanks de uitzonderlijke omstandigheden waar ze nu mee geconfronteerd worden toch gemakkelijk hun basisboodschappen doen.

Volledig persbericht


DELHAIZE INSPIREERT ZIJN KLANTEN OM SAMEN LEKKER VERS TE KOKEN

27/03/2020

Brussel – Nu het hele land in quarantaine is en er niet veel meer te doen valt, is het belangrijk om actief bezig te blijven. Daarom lanceert Delhaize met echte chefs kookvideo’s waar je gemakkelijk mee aan de slag kunt samen met je kind. Wie meekookt kan tot 14 april kans maken op een mooie korting voor zijn favoriete lokale restaurant. Zo wil de supermarktketen de mensen aanzetten om samen lekker vers te koken en daarbij ook de lokale horeca in deze bijzondere tijden te steunen. Met deze actie volgt het bedrijf ook de trend waarbij de consumenten vandaag meer producten aankopen om zelf te koken.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst