• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

De wijnen en bubbels van Delhaize

05/02/2020

Brussel - Van 13 februari tot 11 maart zal een selectie van meer dan 200 wijnen en bubbels te ontdekken zijn in promotie. Tijdens deze nieuwe wijnbeurs stelt Delhaize verrassende foodpairing ideeën voor. Ter gelegenheid van deze wijnbeurs kijkt Delhaize terug op het jaar 2019 en deelt enkele kerncijfers. De retailer met de Leeuw kondigt ook zijn doelstellingen voor 2020 aan.

Volledig persbericht


Delhaize Fresh Atelier opent nieuw filiaal op de Meir in Antwerpen

14/02/2020

Brussel - Delhaize opent vandaag een nieuw Fresh Atelier op de Meir in Antwerpen. Met dit concept, dat in 2018 werd geïntroduceerd, wil Delhaize tegemoetkomen aan de noden van klanten die op zoek zijn naar extra verse, evenwichtige, flexibele en praktische maaltijdoplossingen. Het winkelconcept integreert digitale technologie in fysieke aankopen. Deze Delhaize Fresh Atelier, is gelegen op de Meir 121 in Antwerpen.

Volledig persbericht


DELHAIZE LAAT ZIJN MEDEWERKERS BEWEGEN MET DE LION CHALLENGES

25/02/2020

BRUSSEL – Delhaize lanceert dit jaar de Lion Challenges om zijn medewerkers dichter bij zijn strategie te brengen. Het bedrijf gelooft in een gezonde levensstijl, in beter eten en in een gezondere toekomst. Om beter te leven, inspireert het zijn klanten met onder andere de Nutri-Score, minder plastic en vers en gezond eten. Dat beter leven wil het bedrijf niet enkel voor zijn klanten waarmaken, maar ook voor al zijn medewerkers dankzij de Lion Challenges. Want elke medewerker is een ambassadeur voor Delhaize.

Volledig persbericht


NIEUWE DELHAIZE SHOP&GO COMMERCE OPENT VANDAAG

27/02/2020

BRUSSEL – De nieuwe Delhaize Shop&Go Commerce opent zijn deuren voor de klanten op 27 februari 2020. Deze opening ligt in lijn met de strategie van Delhaize België, waarvan de voortdurende uitbreiding van haar winkelnetwerk één van de belangrijkste pijlers is. Delhaize wil de consumenten een buurtwinkel aanbieden die beantwoordt aan alle moderne vereisten, alsook aan de dagelijks behoeften van iedereen. De consument is steeds op zoek naar gebruiksgemak. Shop&Go Commerce legt de nadruk op het ‘convenience’-aspect, namelijk een goed gelegen, kleinere winkel, met ruime openingsuren en een gezellige sfeer. Het aanbod is er gevarieerd en samengesteld uit verse kwaliteitsproducten die lokaal en gebruiksvriendelijk zijn. Zo vindt de klant er een atelier met warme gerechten, een saladbar, maar ook versbereide broodjes.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst