• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info

April 2018

GEZONDHEID HOOG OP DE AGENDA: DELHAIZE ZET HAAR “BETER ETEN”AMBITIES KRACHT BIJ

18/04/2018

Brussel – Delhaize kondigt vandaag aan, naar aanleiding van het werkbezoek van Federaal Minister van Volksgezondheid Maggie De Block, haar inspanningen rond gezond, evenwichtig maar lekker eten extra aan te scherpen. De cijfers en statistieken tonen dat een groot deel van de bevolking niet gezond genoeg eet. Tegelijkertijd stellen we vast dat onze klanten steeds meer bewust worden van de voordelen van een evenwichtige levensstijl voor hun algemeen welzijn. De vraag naar gezondere producten en recepten neemt alsmaar toe. Delhaize neemt het engagement om evenwichtiger eten te promoten bij haar klanten. Dankzij de vele vragen via het platform meemetmijnleven.be kunnen klanten hun dagelijkse voedingsuitdagingen duidelijk maken. Als supermarkt met meer dan 5 miljoen klanten per week bekleedt Delhaize een unieke positie om hierin een betekenisvolle rol te spelen en haar klanten stap voor stap naar een evenwichtiger en gezonder voedingspatroon te begeleiden. Delhaize heeft ook de ambitie om haar klanten nog verder helpen met behulp van een betrouwbaar label dat in één oogopslag de nutritionele kwaliteit van het volledige product weergeeft. Als primeur kondigt Delhaize vandaag ook aan dat al haar jonge klanten gratis een appel ontvangen in alle Delhaizewinkels.

Volledig persbericht

OP CUVÉE BRUGGE VAN DELHAIZE LEVERT 5.195 EURO OP VOOR VZW GANDALF EN DE DOORZETTERS

16/04/2018

Brugge – Vandaag heeft Delhaize een cheque van 5.195 euro overhandigd aan VZW Gandalf en De Doorzetters. In juni 2017 startte de verkoop van Cuvée Brugge waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar de twee goede doelen zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 5.195 flessen verkocht.

Volledig persbericht

OVERDAG NIET THUIS? Delhaize levert NU van 7 u ’s morgens tot 21 u ’s avonds

11/04/2018

Brussel – Om het leven van haar klanten nog makkelijker te maken, biedt Delhaize binnenkort als eerste retailer de ruimste leveringsuren op de markt aan. Zo zullen leveringen aan huis mogelijk zijn vanaf 7 u ’s morgens tot 21 u ’s avonds en dit van maandag tot en met zaterdag. Op die manier komt Delhaize tegemoet aan de vraag van klanten om hun boodschappen te laten leveren voor ze naar hun werk vertrekken of nadat ze thuis zijn na hun werk. Om deze bredere service mogelijk te maken opent Delhaize hiervoor kleinere lokale distributiecentra. De eerste zal opengaan in Drogenbos bij Brussel.

Volledig persbericht

‘DRAKENTANDEN’ EN ‘ORANJE RAKETTEN’ :DELHAIZE “TOVERT” MET GROENTJES

10/04/2018

Brussel – Slechts 5% van de Belgische bevolking eet dagelijks de aanbevolen hoeveelheid van 550 gram fruit en groenten per dag. Kinderen en jongeren scoren daarbij het laagste: in de leeftijdscategorieën 6-17 jaar eet haast niemand dagelijks genoeg fruit en groenten. De gemiddelde groenteconsumptie bij kids tussen 6 en 13 jaar ligt bijvoorbeeld slechts op 100g, terwijl de aanbevolen hoeveelheid tussen de 250g en 300g ligt[1]. Een alarmerende vaststelling. Ouders moeten soms alles uit de kast halen om hun kids voldoende groenten te laten eten. Om de dagelijkse strijd tegen de ‘vieze veggies’ vaarwel te zeggen, bedacht Delhaize de ‘tovergroentjes’. Met een beetje magie en verbeelding wil Delhaize ouders helpen om hun kids warm te maken voor groenten. Deze campagne kadert perfect binnen de nieuwe strategie van Delhaize ‘Mee met ’t leven’: Delhaize toont dat ze dicht bij haar klanten staat en een antwoord biedt op de dagelijkse uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd. Met als resultaat eenvoudige oplossingen om het leven makkelijker te maken.

Volledig persbericht

Delhaize is klaar voor het eerste barbecueweekend van het jaar !

05/04/2018

Het is zover! Het eerste zonnige en warme weekend komt eraan. De eerste zonnestralen blazen ook het nieuwe barbecueseizoen leven in. De slagers van Delhaize bereiden meer dan 100 000 kilo barbecuevlees om tegemoet te komen aan de wensen van iedere barbecueliefhebber. Onze 700 winkels en distributiecentra draaien op volle toeren en zijn er klaar voor om alle Belgen te kunnen laten genieten van een aangenaam en smaakvol barbecueweekend.

Volledig persbericht

WERELDGEZONDHEIDSDAG: DELHAIZE WIL HAAR KLANTEN HELPEN BETER TE ETEN

043/04/2018

Brussel – Op de vooravond van de Wereldgezondheidsdag (7 april) wenst Delhaize haar voortrekkersrol inzake gezondheid te herbevestigen. Delhaize gelooft dat beter leven begint bij beter eten, wat zich vertaalt in de nieuwe slogan “Mee met ’t leven”. Zo wil ze haar klanten de mogelijkheid bieden om producten te kiezen waarvan ze houden, met meer evenwichtige alternatieven.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst