• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

September 2017

DE STERKSTE GROEI VAN HET VEGETARISCH ASSORTIMENT IN DRIE JAAR

28/09/2017

Naar aanleiding van de Wereld Vegetarisme Dag op zondag 1 oktober stelt Delhaize de steeds stijgende vraag naar vegetarische producten in haar winkels vast. Met een honderdtal producten in haar vegetarisch assortiment kent Delhaize dit jaar nog een nieuwe verkoopstijging. Tot op heden spreekt men van bijna 10% stijging in deze categorie. Sinds januari 2017 zijn er 11 nieuwe producten in onze winkelrekken verschenen. Tenslotte merkt Delhaize dat de liefhebbers van haar assortiment vegetarische producten steeds vaker voor de bio-opties kiezen. De groei van dit specifieke segment bedraagt 24%.

Volledig persbericht

Minder suiker, evenveel smaak!

27/09/2017

De hoeveelheid suiker in de Delhaizeproducten verminderen, het is een opdracht die Delhaize al verschillende jaren heel ernstig neemt. Naast de meer zichtbare suikers eten we ook veel onzichtbare suikers, verwerkt in onder andere ontbijtgranen, sauzen of bereide schotels. Om haar klanten nog beter te informeren lanceert Delhaize een innovatieve suikergids.

Volledig persbericht

Fast Break: het nieuwe gamma van Delhaize voor een ontbijt ‘on the go’

26/09/2017

Een drukke morning rush, we kennen het allemaal! De start van een race tegen de klok om in een mum van tijd van alles te bolwerken. Vaak wordt dan door tijdsgebrek het ontbijt overgeslagen. Om onze klanten dagelijks te helpen een gezonde en evenwichtige levensstijl aan te nemen, biedt Delhaize vanaf heden een nieuw assortiment van zes breakfast on the go producten aan, gaande van granola met yoghurt, havermout tot chiazaadpudding. Dankzij het handige formaat kan men de Fast Break-producten overal meenemen. Ideaal als gezond ontbijt om onderweg naar school of het werk op te eten.

Volledig persbericht

Delhaize valt in de prijzen tijdens de “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles"

25/09/2017

Net zoals vorig jaar vielen enkele producten van Delhaize tijdens de “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles” in de prijzen. Dit jaar ging Delhaize met twee gouden medailles aan de haal. Meer concreet gaat het om twee producten van het huismerk van Delhaize: de Rum Barbados 5 Years Selected by Delhaize en de El Domador Anejo Tequila 100% Agave. In 2016 behaalde Delhaize 3 zilveren medailles.

Volledig persbericht

Nieuwe AD Delhaize Cadix opent haar deuren vandaag

21/09/2017

Antwerpen – Op 21 september 2017 opent de nieuwe AD Delhaize Cadix in Antwerpen haar deuren voor de klanten. Met 1678 m² verkoopoppervlakte en 20 nieuwe jobs is de winkel de jongste telg van het AD Delhaize-netwerk, dat goed is voor meer dan 200 verkooppunten in België. Meer dan ooit legt Delhaize de focus op de innovatie en duurzaamheid waar de supermarktketen voor staat.

Volledig persbericht

Delhaize bant gebruik van kooieieren in haar eigen producten tegen ten laatste 2020

20/09/2017

Delhaize schakelde al in januari 2007 over op een aanbod met enkel maar scharreleieren, vrije uitloop-eieren en biologische eieren. Op die manier nam het warenhuis een voorsprong op de Europese richtlijn die legbatterijen verbiedt vanaf 2012. Door geen eieren uit dit systeem aan te bieden, motiveerde Delhaize de legkippensector om een scharrelstal te voorzien waar de kippen vrij kunnen rondlopen. Nu gaat Delhaize nog een stap verder en neemt ze het engagement om ook geen kooieieren meer te tolereren in haar assortiment huismerken.

Volledig persbericht

Le supermarché Delhaize Waterloo entièrement renové

14/09/2017

Waterloo – Après une rénovation en profondeur, le supermarché Delhaize Waterloo est fin prêt à accueillir ses clients. Le résultat en vaut la peine car le magasin n’a jamais été aussi beau et aussi convivial. Les clients peuvent parcourir les différents rayons avec une grande fluidité et bénéficier du meilleur confort d’achat possible. L’assortiment a été élargi avec beaucoup de nouvelles spécialités du monde entier, un assortiment bio encore plus complet ainsi que de nouveaux produits végétariens et/ ou sans gluten. Nouveautés à Waterloo: une boucherie en service qui comblera les gourmets tout au long de l’année ainsi qu’un grill-corner avec des produits chauds et froids préparés sur place. Enfin, un comptoir de produits méditerranéens a été mis à la disposition des clients avec des produits d’une qualité incroyable.

Communiqué de presse

Nieuwe AD Delhaize Criée opent haar deuren

14/09/2017

Antwerpen – Op 14 september 2017 opent de nieuwe AD Delhaize Criée in Antwerpen haar deuren voor de klanten. Met 1400 m² verkoopoppervlakte en 18 gecreëerde jobs is de winkel de jongste telg van het AD-netwerk, dat goed is voor meer dan 200 verkooppunten in België. Meer dan ooit legt Delhaize de focus op de innovatie en duurzaamheid waar de supermarktketen voor staat.

Volledig persbericht

GROTE WIJNBEURS GAAT VAN START BIJ DELHAIZE

06/09/2017

Brussel - Van 7 tot en met 27 september organiseert Delhaize naar jaarlijkse traditie een groot wijnfeest voor haar klanten. Gedurende drie weken kunnen de klanten van Delhaize genieten van diverse interessante acties: 20% en 30% korting per fles of 2 + 1 gratis bij de aankoop van de identieke wijnen, champagnes, cava's en schuimwijnen. Hiernaast zal Delhaize wekelijks een uitzonderlijke actie houden betreffende een specifieke wijn; 1 + 1 of 3 + 3 gratis. Het is een kwaliteitvol assortiment, dat met zorg en precisie is samengesteld, bestaande uit wijnen van kleinere wijngaarden en van grote merken.

Volledig persbericht

DELHAIZE SHOP&GO OPENT VANDAAG HAAR DEUREN IN ZUIDSTATION VAN BRUSSEL

01/09/2017

Brussel – Vandaag opent een nieuwe Delhaize Shop&Go winkel in het Zuidstation van Brussel haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervolledigen van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De consument is immers steeds meer op zoek naar gebruiksgemak. De Delhaize Shop&Go-winkel legt dan ook de nadruk op “convenience” dat zich vertaalt in een kleinere, goedgelegen winkel met brede openingsuren en een aangename winkelatmosfeer. Het aanbod is er gevarieerd en bestaat uit verse, kwaliteitsvolle, lokale en gebruiksvriendelijke producten.

Volledig persbericht

Xavier Piesvaux is nieuwe CEO Delhaize

08/09/2017

Brussel, 8 september 2017 – Delhaize kondigt aan dat Xavier Piesvaux benoemd is tot nieuwe CEO van Delhaize met ingang van 11 september 2017. Delhaize en Denis Knoops hebben beslist om de samenwerking stop te zetten. Hij blijft de komende weken beschikbaar voor een vlotte overgang.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje