• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

November 2017

Delhaize supermarkt Kasterlee volledig vernieuwd

30/11/2017

Kasterlee – Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Kasterlee klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Met andere woorden, in de vernieuwde Delhaize supermarkt Kasterlee staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

33 projecten van geëngageerde jongeren ontvangen 121.000 euro van het Delhaize Fonds

28/11/2017

33 initiatieven van jonge Belgen en Luxemburgers die hun energie en hun creativiteit inzetten voor het samenleven in hun buurt en hun dorp, ontvangen steun van het Delhaize Fonds. Dit is het tiende jaar dat het Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, daartoe een oproep lanceerde en projecten selecteerde: 12 in Vlaanderen, 7 in Brussel, 10 in Wallonië en 4 in het Groot-Hertogdom Luxemburg.

Volledig persbericht

VERKOOP "CUVEE VIRGAJESSE" VAN DELHAIZE LEVERT 2.202 EURO OP VOOR HET ZEVENJAARLIJKSE VIRGA JESSEFEESTENCOMITE

27/11/2017

Hasselt – Maandag 27 november 2017 heeft Delhaize een cheque van 2.202 euro overhandigd aan het Comité van de Virga Jessefeesten. De Virga Jessefeesten vinden om de zeven jaar plaats en vormen een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tijdens de feesten wordt Onze-Lieve-Vrouw Virga Jesse, beschermvrouw van de stad, gevierd. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis startte de Delhaize-winkel in Hasselt met de verkoop van de "Cuvée Virgajesse" waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 2.202 flessen verkocht.

Volledig persbericht

PROXY DELHAIZE SINT-GENESIUS-RODE VOLLEDIG VERNIEUWD

23/11/2017

Sint-Genesius-Rode – Na een grondige renovatie is Proxy Delhaize Sint-Genesius-Rode aan de Zoniënwoudlaan 333, 1640 Sint-Genesius-Rode klaar om haar klanten te ontvangen. Vandaag vond de heropening van de Proxy-supermarkt Sint-Genesius-Rode plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met een gloednieuwe self-service traiteurafdeling en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn verbeterd door middel van enkele innovaties. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Sint-Genesius-Rode staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

DELHAIZE-SUPERMARKT SINT-KATELIJNE-WAVER VOLLEDIG VERNIEUWD

16/11/2017

Sint-Katelijne-Waver – Na een volledige heropbouw die startte in januari 2017 en bijna 9 maanden duurde, is de Delhaize-supermarkt Sint-Katelijne-Waver klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met een kaas- en charcuteriestand, nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten en tal van andere innovaties. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaize supermarkt Sint-Katelijne-Waver staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

5 jaar strijd tegen voedselverspilling - Delhaize maakt evaluatie en neemt engagement voor de toekomst

16/11/2017

Brussel 16 november 2017. Delhaize wil haar voortrekkersrol in het aanpakken van voedselverspilling nog verder versterken. Al meer dan 26 jaar werkt Delhaize op nationaal, regionaal en lokaal niveau samen met de Voedselbanken en andere verenigingen in België en Luxemburg om zo onverkochte voedingswaren te herverdelen onder hulpbehoevende doelgroepen. In 2012 lanceerde Delhaize als pionier een project waarbij verse voedingswaren lokaal werden herverdeeld onder hulpbehoevenden. Nu 5 jaar later werkt Delhaize met 200 verenigingen in meer dan 500 Delhaizewinkels. Vandaag maakt Delhaize een algemene evaluatie samen met alle verenigingen en zet ze haar ambitie in de strijd tegen voedselverspilling extra kracht bij.

Volledig persbericht

DELHAIZE-SUPERMARKT BRASSCHAAT VOLLEDIG VERNIEUWD

16/11/2017

Brasschaat – Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Brasschaat klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. De renovatie van Delhaize Brasschaat was een huzarenstuk aangezien de winkel in slechts twee weken van top tot teen werd gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaize supermarkt Brasschaat staan de klant en beleving centraal. Gisteren werd de winkel officieel heropend in aanwezigheid van minister van binnenlandse zaken Jan Jambon.

Volledig persbericht

Delhaize lanceert haar eigen mediaregie

6/11/2017

Delhaize beschikt overtalrijke interessante communicatiekanalen voor haar leveranciers, en al zeker als we weten dat er elke week maar liefst 5 miljoen klantbezoeken in de Delhaizewinkels plaatsvinden. Ook de leveranciers hebben dit opgemerkt en er is dan ook een stijgende vraag van hen om meer zichtbaar te zijn op deze kanalen.

Delhaize lanceert nu officieel MMD (Media Marketing Delhaize), haar eigen mediaregie. MMD biedt haar adverteerders een volledige communicatiedienst (360° marketing) aan om een antwoord te bieden op hun marketingdoelstellingen en hun consumenten doelgericht te bereiken. De MMD-catalogus stelt meer dan 50 communicatietools voor om een merk zichtbaarheid te geven via 5 verschillende mediapolen (online, offline, instore, CRM, data).

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje