• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Mei

GLUTENVRIJE PRODUCTEN: VRAAG BLIJFT STIJGEN

16/05/2017

Brussel - 16 mei is werelddag voor coeliakie, ook wel 'glutenintolerantie' genoemd. In België is meer dan 1 Belg op 200 (tussen 0,5 en 1% van de bevolking) glutenintolerant. Delhaize biedt een antwoord op alle voedingsbehoeften van haar klanten en biedt daarom een gamma van meer dan 70 glutenvrije producten aan. De klant hoeft dus niet meer naar gespecialiseerde winkels. De vraag naar producten zonder gluten is in de loop der jaren dan ook explosief toegenomen. Succesproducten zijn ondermeer het glutenvrij brood, de glutenvrije charcuterie en de nieuwe verse pasta’s zonder gluten.

Volledig persbericht

GEKKE GROENTEN NU BESCHIKBAAR IN ALLE DELHAIZE-WINKELS

11/05/2017

Brussel – Vanaf 15 mei zullen alle Delhaizeklanten de "gekke" groenten kunnen ontdekken want Delhaize zal dit jaar de “gekke” of "lelijke" groenten aanbieden in al haar winkels in België en Luxemburg. Dit zijn groenten die afwijken van de gangbare “mooie” vorm maar wel dezelfde versheid en kwaliteit garanderen. Vorig jaar wist Delhaize maar liefst 110 ton te redden en de ambitie is om dit jaar meer dan 150 ton aan de man te brengen. Nieuwigheid dit jaar is dat de porties verkleind zijn tot 1 kilogram aan een scherpe prijs van 1 euro rond.

Volledig persbericht

VERKOOP CUVÉE KNOKKE-HEIST VAN DELHAIZE LEVERT 9127 EURO OP VOOR MAMA’S VOOR KINDEREN

05/05/2017

Knokke-Heist – In de Delhaize Supermarkt Knokke heeft Delhaize vandaag een cheque van 9127 euro overhandigd aan Mama’s voor kinderen, een initiatief van vrouwen die elkaar helpen met ondermeer een winkel waar moeders overtollige kinderspullen (tot 12 jaar) kunnen schenken en waar moeders die het wat minder goed hebben voor een klein prijsje dit materiaal kunnen aankopen. In april 2016 startte de verkoop van de vierde editie van Cuvée Knokke-Heist waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 9127 flessen verkocht. Ook dit jaar zal er voor de 5de keer een Cuvée Knokke-Heist worden verkocht. Het goede doel dit jaar is Mantelzorg-Fijn dat je er bent.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst