• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

December

Verkoop cuvée Antwerpen van Delhaize levert 25.150 Euro op voor vzw pegode

22/12/2016

Antwerpen - Vandaag heeft Delhaize een cheque van 25.150 euro overhandigd aan vzw Pegode. In juni 2015 startte de verkoop van Cuvée Antwerpen waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 25.150 flessen verkocht. In 2016 wordt de actie verder gezet met dit keer Filet Divers als goed doel.

Volledige persbericht

Trends en cijfers voor de eindejaarsfeesten bij Delhaize

20/12/2016

De Belg gaat voor de traditionele gerechten! Aan de vooravond van de eindejaarsfeesten deelt Delhaize al de eerste trends. Gezelligheid, gemakkelijkheid, traditie en authenticiteit zijn de belangrijkste vaststellingen van dit jaar. De klanten willen daarnaast ook een exotische toets aan hun menu toevoegen en geven de voorkeur aan kleinere porties. Algemene vaststelling: de Belgen gaan voor traditionele gerechten en wel om twee redenen: de eerste is nostalgie want ze willen dezelfde gerechten klaarmaken die hun ouders of grootouders vroeger serveerden. Een tweede reden is dat ze zeker willen zijn dat iedereen het menu zal smaken.

Volledige persbericht

Delhaize-Supermarkt Blankenberge volledig vernieuwd

15/12/2016

Blankenberge – Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Blankenberge klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaize supermarkt Blankenberge staan de klant en beleving centraal.

Volledige persbericht

Verkoop Cuvée Leuven van Delhaize levert maar liefst 30.000 euro op voor Woudlucht

12/12/2016

Leuven, 12 december 2016 – Vandaag heeft Delhaize een cheque van maar liefst 30.000 euro overhandigd aan Woudlucht dat buitengewoon basisonderwijs aanbiedt, uniek gelegen aan de rand van het Heverleebos, waar de kinderen zich moeiteloos kunnen uitleven. In november 2015 startte de verkoop van de vierde Cuvée Leuven waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er meer dan 28 000 flessen verkocht. Delhaize was onder de indruk van de tomeloze inzet van organisatrice Kristel Vandenbempt waardoor het bedrag verhoogd werd tot de ronde som van 30 000 euro. De actie zal ook dit jaar verdergezet worden met buitengewoon onderwijs Ter Bank als goede doel.

Volledige persbericht

1 minuut 30 om je te verleiden – ontdek de nieuwe wijn speed date video’s van Delhaize

12/12/2016

Welke wijn past er bij oesters? Of bij een exotisch stukje gevogelte? Is het nu witte of rode wijn bij een kaasschotel? Als je tijdens de feestdagen voor een uitgebreid wijnassortiment in de winkel staat, kan het soms moeilijk zijn om een keuze te maken. Zeker wanneer je kiest voor een online fotosreservering en je geen kans hebt om de wijn te proeven of advies te vragen aan de wijnexperten. Geen zorgen, want onze ervaren wijnaankopers Anouck, Alain, Jonas en Pieter-Jan delen hun 20 lievelingswijnen en beschrijven elke fles in minder dan 2 minuten.

Volledige persberichtt

VERKOOP CUVÉE BRUGGE VAN DELHAIZE LEVERT 8.043 EURO OP VOOR SPEEL-O-THEEK DE PIEPBAL

09/12/2016

Brugge, vrijdag 9 december 2016 – Vandaag heeft Delhaize een cheque van 8.043 euro overhandigd aan speel-o-theek De Piepbal. In mei 2015 startte de verkoop van Cuvée Brugge waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 8.043 flessen verkocht. In 2017 zullen de bewoners van Brugge opnieuw kunnen genieten van Cuvée Brugge. Daarover zal later nog gecommuniceerd worden.

Volledige persbericht

Supermarkt Delhaize Boondael helemaal gerenoveerd

08/12/2016

Elsene – Na een grondige renovatie is Delhaize-supermarkt Boondael klaar om haar opnieuw klanten te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De klanten kunnen vlotjes door de verschillende rayons lopen en ervaren het grootst mogelijke aankoopcomfort. Het assortiment is uitgebreid met flink wat specialiteiten uit de hele wereld, een nog vollediger bio-assortiment en nieuwe vegetarische en/of glutenvrije producten. Nieuw in Boondael: de rayon fijne kruidenierswaren, waar fijnproevers het hele jaar door hun gading vinden. Tot slot zijn de twee automatische kassazones gecombineerd tot één betaalzone om een vlottere doorstroom en een betere klantenservice te bieden. In januari organiseert de winkel een groot feestelijk openingsweekend zodat de klanten kunnen kennismaken met de nieuwe inrichting.

Volledig persbericht

Verkoop Cuvée Oostende van Delhaize levert 10.174 euro op voor vzw De Katrol

08/12/2016

Oostende – Vandaag heeft Delhaize een cheque van 10.174 euro overhandigd aan vzw De Katrol. In mei 2015 startte de verkoop van Cuvée Oostende waarbij voor elke verkochte fles 1 euro naar het goede doel zou gaan. In totaal werden er dus maar liefst 10.174 flessen verkocht. In 2016 wordt de actie verder gezet met dit keer het project Okidoo en Fun for Kids als goede doelen.

Volledig persbericht

AD Delhaize Meeuwen wordt Proxy Delhaize Meeuwen

02/12/2016

Meeuwen – Na een grondige renovatie is Proxy Delhaize Meeuwen klaar om haar klanten te ontvangen. Vandaag vindt de officiële heropening van de vernieuwde Proxy Delhaize Meeuwen plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met extra verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met verse productreferenties en onder andere ook nieuwe glutenvrije producten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties.

Volledig persbericht

26ste inzameling van Delhaize ten voordele van de voedselbanken is groot succes

01/12/2016

Brussel - Er zijn nog steeds te veel mensen in België die ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse voeding. Om hen te helpen, zamelen de Voedselbanken voedsel in dat ze aanbieden aan liefdadigheidsinstellingen die het op hun beurt uitdelen aan de minderbedeelden. Ieder jaar steunt Delhaize de Voedselbanken door een grote inzamelactie te organiseren. Dankzij de vrijgevigheid van de klanten en het engagement van Delhaize kent die actie iedere keer een groot succes. Dit jaar bracht de actie maar liefst 679.264,50€ op.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst