• Onze winkels
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info


Beter eten, dat willen we allemaal wel.
Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan.
Want nee, het echte leven is niet perfect.


Delhaize helpt je graag om beter te eten.

Elke dag een klein beetje

Bij Delhaize zijn we ervan overtuigd dat het altijd een beetje beter kan, voor iedereen. Daarom halen we alles uit de kast om iedereen te helpen keilekker en ’n beetje gezonder te eten. Ongeacht levensstijl of budget.

Jij moet niets aanpassen. Dat doen wij wel.

Het zijn vooral kleine dingen die het leven net dat tikkeltje makkelijker, lekkerder, gezonder en goedkoper maken. Kleine aanpassingen die zorgen voor een groot verschil, zonder dat jij je leven drastisch moet veranderen.Wat zijn de dingen waarbij je best wat hulp zou kunnen gebruiken?
De probleempjes, de wensen en uitdagingen in verband met eten?

Dat zijn de vragen die we verzamelen rond onze rode tafel. Welkom aan onze rode tafel

Waar vind je de rode tafel?

Je kan ze tegenkomen in je Delhaize of op meemetmijnleven.be. En de vragen die we ontvangen, proberen we ook te beantwoorden. Op pad met Jeroen De Pauw Onze chef Jeroen De Pauw doorkruist voortdurend het land met z’n rode tafel en gaat bij mensen thuis langs om hen in levende lijve te helpen met hun vraag.

Op pad met Jeroen De Pauw

Onze chef Jeroen De Pauw doorkruist voortdurend het land met z’n rode tafel en gaat bij mensen thuis langs om hen in levende lijve te helpen met hun vraag.Minder suiker? Meer groenten? Moet kunnen!

Met de Suikerontduikers en Tovergroentjes lanceerden we al twee voorbeelden van hoe beter eten makkelijker kan worden, zonder dat je je eetgewoonten moet omgooien. 
En er volgen er nog meer!


Iedereen mee met de Tovergroentjes

‘Hoe laat je kinderen meer groenten eten?’ Die vraag komt regelmatig terug op meemetmijnleven.be. Dé oplossing: groentjes een magische naam geven. Daarom lanceerde Delhaize de Tovergroentjes. Want een trollenknots gaat nu eenmaal makkelijker binnen dan een courgette!

Suikerontduikers: minder suiker, evenveel smaak

Er zijn héél veel Belgen die graag minder suiker willen eten. Maar suiker is lekker en is verwerkt in een heleboel producten. Daarom ontwikkelde Delhaize de Suikerontduikers, ontbijtgranen die net zo heerlijk smaken als de originele, maar een pak minder suiker bevatten.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst