• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Vertrouw jij nog wat je in je mond stopt? Daar zijn we bij Delhaize al jaren mee bezig.


Lijngevangen kabeljauw die de zeebodem spaart

Kabeljauw, lekkere vis. Maar vis moet gevist worden en daar loopt het soms mis. Sleepnetten vangen vaak te veel vis met overbeviste zeeën én een beschadigde zeebodem tot gevolg. Delhaize doét beter. Al jaren. Want ónze kabeljauw vissen we met de lijn in IJslandse wateren. Andere vissoorten blijven ongemoeid en de kabeljauw zelf verandert niet van smaak en textuur door stress in het overbevolkte net. Geloof ons, dat verschil proef je. Zeker als hij ook nog eens binnen de 48 uur in onze schappen ligt. De smaak is gewoon eerlijker. En beter.


In promo:

RAVIOLI, MAAR DAN BETER.

LAMSVLEES, MAAR DAN BETER.

MOELLEUX, MAAR DAN BETER.

ROOMIJS, MAAR DAN BETER.


Melk waar iedereen bij wint

We krijgen niet genoeg van melk. Wij kiezen voor biomelk van Biomilk.be. Verenigd in de grootste biomelkcoöperatie van België kunnen zij hun melk produceren zoals het hoort. Op hun voorwaarden. En de onze. Correcte voorwaarden. Voor een correcte prijs. Zij winnen. Wij winnen. Jij wint. Want deze biomelk smaakt eerlijker. En beter.Koffie met steun voor kleine producenten

Door de opwarming van de aarde en te weinig steun voor kleine, lokale producenten, staat de koffiediversiteit onder druk. Veel heerlijke, unieke smaken dreigen verloren te gaan. Daarom komt ónze koffie van kleine, lokale boeren. We helpen hen duurzamer en rendabeler produceren. Samen verminderen we de CO2 doorheen heel de keten.

Van boon tot tas. Zo brengen we verloren soorten en smaken terug, garanderen we de diversiteit van je dagelijks bakje troost én helpen we ontelbaar veel kleine koffieboeren vooruit. Dat smaakt eerlijker. En beter.

Proef zeker onze nieuwe Latitude 28. Fairtrade koffie waarmee we kleine producenten uit Ethiopië, Guatemala, Mexico en Indonesië een duw in de rug geven.


Zeeverse zalm uit Schotland

Wist je dat de zalm van Delhaize rechtstreeks uit Schotland komt waar hij gevoed wordt met 100 % natuurlijk voeder. Zwemmend in de sterke stroming van de Atlantische Oceaan krijgt hij 18 maanden tijd om te groeien tot de stevige vis die hij is. Na vangst wordt hij meteen verwerkt. Zo blijft het vlees steviger en ligt hij binnen amper 48 uur in onze schappen. Da’s verser. En smaakt ook eerlijker. Beter.Brood zonder bewaarmiddelen

Wij Belgen eten vaak brood. En veel. Zoveel dat er steeds meer aan toegevoegd wordt wat er eigenlijk niet in hoort: kleurstoffen, bewaarmiddelen... Bij Delhaize doen we beter. Zo krijgt ons brood alle tijd. We bereiden het enkel met het broodnodige. Dus zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen. Dat doen we altijd vlakbij, zodat het nooit ingevroren hoeft te worden. En we bakken het bij ons, meermaals per dag. Da’s verser, eerlijker en beter.


Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst