• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Gezonder. Goedkoper. September.

Dat doe je zo!

In september wordt het leven terug intenser. De vakantie is gedaan, de kinderen moeten weer naar school en voor volwassenen begint het gewone werkleven terug. Daarom eten we best wat evenwichtiger! Geen zorgen: met Delhaize wordt dat eenvoudiger en goedkoper. De terug-naar-school-periode was nog nooit zo’n makkie!

Gezonder én goedkoper met kortingen tot -50%.

Gelukkig eet je dankzij Delhaize gemakkelijker evenwichtiger én goedkoper. Want ons assortiment producten met Nutri-Score A & B is niet alleen groter, maar ook voordeliger. Zo geniet je nu van kortingen tot -50% op meer dan 100 producten met Nutri-Score A en B.Kijk snel welke producten dat zijn!

Gezonder

We zorgen ervoor dat je makkelijk gezonder eet. Want met Nutri-Score ontdek je de voedingswaarde van een product veel sneller. Wist je trouwens dat er meer dan 4300 producten Nutri-Score A & B hebben bij Delhaize? Zo kies je dus sneller evenwichtiger!

Makkelijker met Home Delivery & Collect.

Nog makkelijker? Ja! Tijdens de drukke septembermaand zorgt Delhaize ervoor, met 50% korting op de voorbereidings- en leveringskosten. Afspraak in onze e-shop om de beste deals te scoren!

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje